Technieuws en gadgets

Elke dag een gratis spelletje met het nieuwe Meditaties-platform

Een nieuwe minigame-launcher verschijnt in 2019. Het biedt korte games van verschillende genres. Elk spel duurt ongeveer vijf minuten om te voltooien.

Op 31 december 2018 kondigde Rami Ismail, de mede-oprichter van onafhankelijke studio Vlambeer, op zijn Twitter-account de lancering aan van een nieuw spelplatform genaamd Meditations. De nieuwe genre-launcher is voor mensen die graag ontstressen tijdens het online spelen van minigames. Het team van Meditaties zegt dat dit een verzameling van 365 “kleine, experimentele en minimalistische” microgames is, die elk slechts 24 uur beschikbaar zullen zijn..

Meditaties: een nieuw platform met minigames om te ontstressen

download gratis minigames, launcher voor dagelijkse microgames, meditatiegames 2019, online minigames

Maker Rami Ismail deelt op sociale media dat hij voor dit project werd geïnspireerd na het spelen van een game genaamd Tempres. “Op een ochtend in 2017 speelde ik een spelletje waardoor ik wenste dat ik het hele jaar door elke dag een nieuwe minigame had”, legt hij uit. Rami stelt dus een team van honderden ontwikkelaars samen en nodigt hen uit om elk een klein spel te maken. “Het idee was om een ​​soort meditatie te creëren, reflectie of een bepaald moment te boeien. “

De maker Rami Ismail vertrouwt het project toe aan een team van meer dan 350 ontwikkelaars

Meditaties online minigame-launcher, foto door Rami Ismail, maker van Meditations, 2019 minigames-platform

Om aan dit nieuwe game-avontuur te beginnen, hoeft u alleen maar de gratis launcher te downloaden van meditatiespellen. Dan vind je elke dag wanneer je inlogt een nieuwe game. De launcher wordt elke dag vernieuwd om middernacht GMT.

Meditatiespellen zijn ontworpen om in ongeveer vijf minuten te worden voltooid. Elk spel vertegenwoordigt het idee en de keuze van de ontwerper. Sindsdien zijn de minigames vergezeld van een tekst “die dient als meditatie, afleiding, les of inspiratie voor de dag”.

Op Twitter maakt Rami Ismail bekend dat de titels van de games verschillende actuele en culturele onderwerpen zullen behandelen: leven, verlies, depressie, angst etc. “Sommige spellen zullen als een soort lichtmeditatie zijn, andere zullen verdrietig en moeilijk zijn …”

Meditaties launcher is gratis en biedt elke dag een nieuwe game

korte online micro-game launcher, welke games om te ontstressen, online gameplatform Meditaties door Rami Ismail

Rick Hoppmann, een van de ontwikkelaars die heeft meegewerkt aan het maken van de minigames, onthult een scherm van zijn spel

ontwikkel online mini-games, dagelijks platform voor korte games, Meditaties-launcher 2019, spel van Rick Hoppmann voor Meditaties

De eerste game op het platform heet Tempres naar de game die de maker Rummy inspireerde. Het spel draait helemaal om het indrukken van de spatiebalk en het kijken naar de teller die omhoog gaat. Omdat de games echter maar één dag beschikbaar zijn, is deze gedurende het jaar niet meer speelbaar als je een game mist. Maar in sommige gevallen is het mogelijk om het op een andere site te vinden, als de ontwikkelaar besluit het te delen..

Een verzameling van honderden games van verschillende genres die gamers dagelijks verrassen

welk platform voor korte online games, Meditaties 2019 launcher, maker van dagelijkse min-games Rami Ismail