Technieuws en gadgets

Ford kiest Detroit voor nieuwe Fusion Hybrid-tests

Na in verschillende Amerikaanse steden zoals Pittsburgh, Miami of Washington DC al verschillende reeksen tests te hebben gelanceerd voor zijn autonome autoproject Fusion Hybrid, valt de fabrikant Ford nu de straten van de historische hoofdstad van de auto-industrie, Detroit, aan. “Elke stad biedt een unieke kans om ons autonome systeem slimmer te maken door blootstelling aan een ander ontwerp van weginfrastructuur, rijgedrag en zelfs de plaatsing van verkeerslichten”, zegt Peter Rander, directeur van ‘Argo AI, de jonge start-up die Ford heeft aangeboden om de ontwikkeling van zijn autonome voertuigen uit te voeren. “De informatie die we verzamelen door middel van tests die zijn uitgevoerd in vijf zeer verschillende metropolen, stelt ons in staat om echte vooruitgang te boeken”, voegde hij eraan toe..

Ford en Argo AI kiezen Detroit voor nieuwe ronde Fusion Hybrid-tests

Ford en Argo Ai lanceren nieuwe tests van hun autonome Fusion Hybrid-auto in de stad Detroit

De baas van het jonge bedrijf dat in 2016 werd gelanceerd, benadrukt dus de vooruitgang die is geboekt bij deze derde generatie Fusion Hybrid-voertuigen, inclusief een reeks sensoren met sterk verbeterde prestaties dankzij een reeks high-definition camera’s, evenals een nieuwe architectuur. waardoor een hogere efficiëntie op het gebied van geluid en thermometrie mogelijk is. De veiligheid lijkt ook vooruit te gaan met de ontwikkeling van nieuwe rem- en stuurcontrole-elementen, om de handling van het voertuig te verbeteren in het geval van een elektronische storing, zoals het geval was bij een eerdere test die vorig jaar in Pittsburgh werd uitgevoerd. waarbij de auto betrokken is bij een verkeersongeval waarbij twee gewonden zijn gevallen.

Corktown, een wijk in Detroit, zal binnenkort Ford’s Fusion Hybrid en Argo Ai op straat zien

Detroit en Corktown organiseren nieuwe testrit van de derde generatie Fusion Hybrid autonome auto van Ford en Argo Ai

De keuze voor Mortor City voor deze nieuwe serie Fusion Hybrid-tests lijkt te zijn ingegeven door de diversiteit aan wegeninfrastructuur die de hoofdstad van Michigan biedt. “Detroit heeft vrijwel elk type weg dat je maar kunt bedenken”, zegt Peter Rander, terwijl hij door ongemarkeerde brede rijstroken en de smallere straten van woonwijken loopt. Corktown, het district in Detroit dat is gekozen voor de start van de tests, is een van de huidige bakermaten van onderzoek naar autonome voertuigen, verzekert de CEO van Argo AI opnieuw, waardoor de fabrikant een bron van kennis krijgt die Ford-werken kan vergemakkelijken.

“Detroit heeft vrijwel elk type weg dat je maar kunt bedenken” Peter Rander, Argo Ai

Detroit is de zesde stad die door Ford en Argo is gekozen voor de tests van de derde generatie Fusion Hybrid

De derde generatie Fusion Hybrid is a priori veiliger dan de vorige

Ford en het bedrijf Argo Ai kozen Detroit vanwege de diversiteit van hun wegeninfrastructuur om hun autonome auto Fusion Hybrid met succes te testen