Technieuws en gadgets

Google lanceert Play Pass, het onbeperkte Play Store-abonnement

Google test momenteel een nieuwe abonnementsservice die onbeperkte toegang biedt tot alle content in de Play Store. Voor $ 4,99 kunnen Android-gebruikers met Play Pass “honderden premium apps en games” downloaden in ruil voor een maandelijks abonnement. Deze nieuwe dienst, die voornamelijk is gericht op fans van mobiele games, zou kunnen worden geïnspireerd door het Arcade-aanbod van Apple, dat een breed scala aan games biedt “zonder reclame of in-app-aankopen”, variërend van “puzzels tot muziektoepassingen, met toegang tot honderden premium applicaties en games”, zoals Life Is Strange, Marvel Pinball of zelfs Threes, volgens de beloften van Google.

Google lanceert Play Pass, een maandelijkse abonnementsservice voor onbeperkte toegang tot de Play Store

Google lanceert zijn nieuwe Play Pass-service, een maandelijks abonnement om onbeperkt van de Play Store te genieten

Op basis van informatie verzameld door gebruikers van XDA Developers en bevestigd door Android Police, lijkt Play Pass de ontwikkelingsfase te hebben voltooid en wordt momenteel getest in de VS..

Play Pass belooft toegang tot honderden ‘advertentievrije, in-app-aankoop’-apps

Met de Play Pass-service van Google kun je veel premium apps en games gratis downloaden

Hoewel er geen officiële lanceringsdatum is vrijgegeven door het bedrijf Mountain View, zou het kunnen samenvallen met de Arcade van het Apple-merk, gepland voor volgend najaar. Concurrentie die hevig belooft te zijn gezien de inspanningen van Apple bij de ontwikkeling van titels die worden aangeboden door zijn abonnementsprogramma, in samenwerking met Sega, Lego of Cartoon Network.

“Toegang tot honderden premium apps en games” belooft Play Pass voor $ 4,99 per maand

Met Play Pass belooft Google toegang te hebben tot honderden premium apps en games voor $ 4,99 per maand

Uit de gepubliceerde screenshots blijkt dat Google niet van plan is om een ​​speciale Play Pass-app te maken, maar in plaats daarvan zijn service rechtstreeks in de Play Store moet integreren via een gedeelte “Verkennen”. Google Play Pass “. Het zou dus een lijst bieden met “applicaties en games die je zouden moeten behagen”, evenals de volledige catalogus van betaalde programma’s in normale tijden, nu vrij bruikbaar en zonder verborgen kosten, precies degene die we kunnen gebruiken. Meestal te vinden bij download. tijd en geadverteerd als “in-app aankopen”.

Net als Apple Arcade zou Google Play Pass volgend najaar kunnen worden gelanceerd

Google zou volgend najaar zijn Play Pass kunnen lanceren, in concurrentie met Apple's Arcade