Technieuws en gadgets

Macaulay Culkin herhaalt “Mam, ik heb het vliegtuig gemist” voor een Google Assistent-advertentie en we zijn er dol op!

Nostalgie naar kerst in de kindertijd? Macaulay Culkin brengt dierbare herinneringen terug voor een hele generatie met zijn deelname aan de nieuwste Google Assistent-advertentie. Het maakte gisteravond de ronde op sociale netwerken en wordt snel “viraal” door de hervatting van de cultrol van Kevin McCallister door de reeds volwassen acteur, want wat een kerst zonder “Mama, ik heb het vliegtuig gemist”! Een kleine marketingtip, ongetwijfeld, maar we konden niet onverschillig blijven.

 “Mam, ik heb het vliegtuig gemist” – een klassieker die in 2018 opnieuw werd geïnterpreteerd

Macaulay Culkin als Kevin McCallister in de originele serie Mom I Missed the Plane

Hetzelfde scenario met een nieuwe metgezel !

28 jaar na het maken van de beroemde film wordt het script overgenomen door de acteur die heel lang uit de schijnwerpers bleef. Culkin, nu 38, herhaalt iconische scènes uit de kaskraker, maar deze keer is hij niet helemaal alleen thuis. Met een slimme bondgenoot aan haar zijde heeft het personage een veel minder turbulente ervaring dan die in de originele film. Dit is depersoonlijke assistent ontwikkeld door Google – een revolutionaire tool om alles wat er in onze huizen gebeurt te bedienen met een simpele spraakopdracht.

26 jaar later miste Culkin opnieuw het vliegtuig in Google Assistent-advertentie

voor en na Macaulay Culkin herneemt de rol van Kevin in Mom iHervatting van enkele cultscènes uit de film die leidt tot een belachelijk resultaat

cover van scènes van alleen thuis of mama j

Een marketingles !

De video van één minuut is beslist leuk en het valt niet te ontkennen dat het originaliteit en strategisch marketingdenken toont. De plot presenteert de reeks van vele kenmerken van kunstmatige intelligentie. De assistent helpt het personage het vuur aan te zetten, herinnert hen aan dagelijkse klusjes en bedient zelfs de beveiligingscamera om de pizzabezorger te identificeren. Daarnaast voegt hij een aftershave toe aan zijn boodschappenlijstje tijdens de hervatting van de cultscène in de badkamer. En uiteindelijk was het opnieuw dankzij zijn persoonlijke assistent dat McCallister erin slaagde de inbrekers uit de weg te ruimen door automatisch het beroemde actieplan “Operatie Kevin” te activeren..

Adverteren in dienst van een revolutionaire Google-uitvinding

google assistent de persoonlijke assistent die onze huizen bestuurt, nieuwe advertentie met Macaulay Culkin

Maar ook voor puur commerciële doeleinden houden we van video! Dat is alles wat we nodig hadden voor Kerstmis. En jij, heb je ooit gekeken? Nou, daar ga je! … Het Archzine-team wenst je een fantastisch vakantieseizoen !

De video die voor de buzz op internet zorgde

>