Technieuws en gadgets

Marshall introduceert twee nieuwe draagbare luidsprekers, Tufton en Stockwell II

Marshall, het beroemde Amerikaanse versterker- en nu draagbare audiobedrijf, heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn retro-uitziende draagbare luidsprekerlijn, met de komst van twee nieuwe modellen. In lijn met hun voorgangers Stockwell I en Killburn I en II, hebben de nieuwe draadloze luidsprekers Stockwell II en Tufton de vintage stijl en draadloze configuratie die het merk dierbaar is, maar onderscheiden zich door hun verticale formaat, in tegenstelling tot de oude modellen die voor hun deel horizontaal georiënteerd.

Marshall presenteert zijn twee nieuwe draagbare bluetooth-luidsprekers, de Tufton en de Stockwell II

draagbare luidspreker, idee van Marshall zwanger, technews en gadgets

Met zes uur batterijduur aangekondigd door Marshall, heeft de Tufton een pittig geluid en bas. Draagbare luidspreker, maar met meer imposante afmetingen, is hij uitgerust met een waterbestendige behuizing, waardoor hij een paar uitstapjes in de buitenlucht mogelijk maakt.

De Tufton, de nieuwste bluetooth speaker van Marshall

Draadloze Bluetooth-luidspreker, technews marshall tufton, nieuwe generatie luidsprekeridee

Zijn neef, de nieuwe Stockwell II, heeft een redelijker formaat dat die van een iPad Mini benadert, ondanks dat hij dikker is. Ingebed van zijn kant met een batterij met een uithoudingsvermogen van vier uur, wordt het kleinere formaat gevoeld op de geluidsweergave, die bescheidener is dan die van de Tufton, waardoor het wordt beperkt tot een meer intieme configuratie zoals de meeste luidsprekers uiteindelijk..

De nieuwe versie van de Marshall Stockwell II draagbare luidspreker

afbeelding van de nieuwe Marshall Stockwell 2 draagbare draadloze bluetooth speaker

Beide hebben een 3,5 mm-stekker en een draadloze Bluetooth-verbinding, maar ze zijn niet compatibel met spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Geniet van een nette afwerking en vooral een retro-ontwerp dat het succes heeft gemaakt van Marshall-producten en in het bijzonder van zijn Major I, II-helmen & III zijn deze twee nieuwe speakers dan ook op een wat hoge prijsschaal geplaatst. Verkocht 249 euro voor de Stockwell II en 399 euro voor de grote Tufton, de nieuwste twee van het Amerikaanse merk zijn een aanzienlijke investering voor iedereen die zich een luidspreker wil veroorloven voor de volgende avonden op het strand.

Marshall stockwell ii

foto van de nieuwe Marshall Stockwell 2 draagbare draadloze bluetooth-luidspreker