Technieuws en gadgets

Mattel lanceert op afstand bestuurbare versie van de Tesla Cybertruck

Mattel biedt een miniatuurversie van Tesla’s Cybertruck

Afgelopen november hebben Elon Musk en Tesla de Cybertruck officieel onthuld tijdens een ietwat rumoerig evenement. Sindsdien is er nooit opgehouden over het elektrische terreinwagen met een futuristische uitstraling, terwijl het het ongeduld van zijn toekomstige kopers op zoek naar originaliteit prikkelt. Voor deze en alle anderen heeft Mattel zojuist een miniatuur, op afstand bestuurbare versie van de nu beroemde SUV uitgebracht, ontworpen in samenwerking met Tesla..

Update 21/04: Pre-orders zijn geopend

Mattel & Hot Wheels heeft aan jong en oud gedacht die geen 40.000 dollar hebben om in een echte Cybertruck te investeren

Mattel lanceert de Tesla Cybertruck als een op afstand bestuurbare auto van Hot Wheels

Cybertruck x Mattel: twee maten en een gebroken raam

Het Amerikaanse speelgoedmerk en haar dochteronderneming Hot Wheels hebben daarom zojuist tot ieders verbazing twee op afstand bestuurbare automodellen gelanceerd met de afbeelding van de Tesla Cybertruck. Terwijl de eerste de kenmerken van het voertuig “straight out of Bladerunner” in schaal 1:10 overneemt, voor een prijs van 400 dollar, is de tweede, meer bescheiden, beperkt tot een geschikte grootte van 1:64. voor de circuits van het merk, voor de meer betaalbare prijs van 20 dollar. Momenteel in voorbestellingen bij Mattel voor levering gepland voor december volgend jaar, het eerste model van de Cybertruck x Mattel “speelgoed” is echter al niet op voorraad.

Tesla Cybertruck x Hot Wheels 1:10, de op afstand bestuurbare auto in beperkte oplage

Merk Mattel lanceert 1:10 op afstand bestuurbare versie van Tesla's Cybertruck

De afstandsbediening op schaal 1: 1 Cybertruck wordt door de fabrikant beschreven als in staat om zich aan elk terrein aan te passen, dankzij de twee rijmodi, “rustig” of “sport”. Uitgerust met dezelfde lijnen van koplampen en lichten als de echte, heeft het ook de verwijderbare kofferbak van zijn voorganger, waardoor toegang tot de batterij en transmissie mogelijk is. Om het object zo realistisch mogelijk te maken en de humorkaart te spelen, vergezelt Mattel zijn auto met een gebroken glassticker om op het raam te plakken. Een knipoog naar het mislukken van de officiële presentatie van de echte Cybertruck, waarvan het raam geadverteerd was als onbreekbaar, bezweek onder de straal van een petanquebal. Ten slotte heeft het kleine 1:64-model het gebruikelijke formaat van Hot Wheels-auto’s, terwijl het ook is uitgerust met twee rijmodi..

Een 1:64-versie van de SUV van Elon Musk voor $ 20

1:64 schaal afstandsbediening versie van Tesla Cybertruck suv nu verkrijgbaar bij Mattel en Hot Wheels

Het grote model is al uitverkocht. De kleine is beschikbaar voor pre-order op de Mattel-website

Ontdek de Tesla Cybertruck in een op afstand bestuurbare autoversie van Mattel Hot Wheels