Technieuws en gadgets

Microsoft zou overwegen een Office-toets in zijn toetsenborden te integreren

Na een geheim onderzoek onder zijn werknemers en onthuld door WalkingCat op Twitter, overweegt Microsoft een toets op toetsenborden te installeren die speciaal is bedoeld voor zijn Office-suite.

Microsoft zou overwegen om zijn toetsenborden uit te rusten met een nieuwe speciale Office-toets

Microsoft lijkt te werken aan het maken van een nieuwe toetsenbordtoets speciaal voor Office

Na de installatie van een sleutel speciaal voor Windows-snelkoppelingen, lijkt het nummer één Amerikaanse bedrijf in de wereld van IT op het punt te staan ​​een nieuwe te ontwikkelen, dit keer bedoeld voor zijn software in het Office-pakket. Dit onderzoek, gelanceerd door Microsoft en bedoeld om meer te weten te komen over de wensen van zijn gebruikers op het gebied van nieuwe snelkoppelingen, lijkt vooral gericht op een hypothetische nieuwe Office-sleutel.

Microsoft heeft naar verluidt zijn personeel ondervraagd over de voordelen van zijn nieuwe Office-sleutel

Intern onderzoek onthuld door WalkingCat toont interesse van Microsoft in introductie nieuwe Office-sleutel

Volgens de screenshot uit de vragenlijst die Microsoft aan zijn werknemers heeft voorgelegd, zou de nieuwe Office-toets, die waarschijnlijk intern is getest via prototypetoetsenborden en een update, ook een groot aantal snelkoppelingen bieden met betrekking tot andere toetsen zoals O, T, W , X, P, D, N, Y en L. Een combinatie van Office + W zou bijvoorbeeld de Word-software openen en Office + P zou PowerPoint kunnen starten. Een functie voor het snel delen van documenten zou ook beschikbaar zijn via Office + S. De knop lijkt het Office-logo te hebben en naast ALT te zijn geplaatst..

Een sneltoets zou de Office-suite intuïtiever maken

Microsoft zou een nieuwe speciale Office-sleutel overwegen om het gebruik van zijn softwaresuite intuïtiever te maken

Hoewel dit voorlopig slechts een studie is, kan de keuze van Microsoft om een ​​nieuwe speciale Office-sleutel te installeren beperkt blijven tot haar eigen Surface-producten, tenzij het bedrijf erin slaagt toetsenbordfabrikanten te overtuigen hun modellen uit te rusten met deze nieuwe tool, waardoor de ergonomie van toetsenborden op een gestandaardiseerde manier.

De keuze van Microsoft om het gebruik van Office intuïtiever te maken, lijkt echter meer gemotiveerd door de ontwikkeling van zijn verbonden service Office 365, dat een van de vlaggenschipproducten van het merk is geworden op het gebied van inkomsten..

Het project van Microsoft lijkt gericht te zijn op het verbeteren van de concurrentiepositie van Office 365

De nieuwe Office-knop van deze Microsoft zou doorontwikkeld kunnen worden voor de Office 365 connected service