Technieuws en gadgets

Motorola blaast zijn beroemde Razr nieuw leven in in een versie met opvouwbaar scherm

Na een paar maanden van geruchten en lekken heeft Motorola zojuist de terugkeer aangekondigd voor januari 2020 van een van zijn best verkochte telefoons, de Razr, in een gemoderniseerde versie en vooral met een opvouwbaar scherm. Een echte ster van zijn generatie, de telefoon die in 2004 werd gelanceerd, ziet het toetsenbord en het 2,2-inch LCD-scherm vervangen door een 6,2-inch opvouwbare plastic OLED-versie, met behoud van het originele ontwerp dat het zo succesvol maakte. Aangedreven door Android 9, zal de volgende generatie Motorola Razr eerder dit jaar in de VS worden gelanceerd voor $ 1.499.

Motorola Razr maakt comeback in versie met opvouwbaar scherm

Motorola heeft zojuist de lancering aangekondigd van de Razr met opvouwbaar scherm voor januari 2020

De Razr 2.0 verschilt van andere opvouwbare smartphones die al worden gekenmerkt door een omgekeerd ontwerp. In feite, terwijl huidige en toekomstige modellen transformeren om hun grootte te verdubbelen, buigt Motorola’s pasgeboren baby in tweeën om zijn omvang te verkleinen, net zoals zijn flap van weleer. Het behoudt ook zijn traditionele dikke onderrand, nu uitgerust met een vingerafdruksensor en een USB-C-poort. Met een formaat van 6,2 inch in uitgevouwen toestand, wordt de Razr dus in het gemiddelde van de huidige smartphones geplaatst met zijn 21: 9 plastic OLED-scherm dat in de zak past wanneer hij is opgevouwen, terwijl hij een tweede buitenste OLED-paneel biedt. 2,7-inch glas genaamd QuickView , waarmee u de meldingen kunt raadplegen en de camera in de selfie-modus kunt gebruiken zonder het apparaat uit te klappen. Hoewel opvouwbare schermen nog steeds scepsis wekken over hun betrouwbaarheid, probeert Motorola de levensduur van zijn Flex View gerust te stellen, ondersteund door de “jarenlange ervaring” van het merk op het gebied van geplastificeerde OLED-schermen en verschillende kwaliteitsoctrooien die zijn ontwikkeld in samenwerking met het Lenovo-moederbedrijf bedrijf.

Motorola Razr: de terugkeer van het wonderkind

De Motorola Razr keert in januari 2020 terug in een versie met opvouwbaar scherm

In tegenstelling tot de 100% vintage inzet van Nokia met de marketing van zijn legendarische 3310 of 2710, biedt Motorola deze keer een gemoderniseerde versie van zijn Razr die meer dan vijftien jaar geleden werd uitgebracht. Het lijkt er echter op dat de fabrikant zich meer heeft gericht op het ontwerp van het toestel dan op de prestaties. De telefoon zal inderdaad tevreden zijn met 6 GB RAM, 128 GB uitbreidbaar geheugen en een Snapdragon 710, gekozen door het merk om de autonomie van zijn 2510 mAh-batterij niet te veel te belemmeren en de grootte ervan te beperken. Het design van de Razr heeft het zich ook qua camera in te houden met een 16 megapixel camera..

Een 6.2 “kunststof OLED kamerscherm”

Motorola formaliseert de komst van een opvouwbare schermversie van de Razr voor 2020

Ondanks zijn mid-range specificaties, zal de Motorola Razr 2020 pas in januari in de Verenigde Staten worden verkocht voor $ 1.499, wat het nog steeds het goedkoopste opvouwbare apparaat op de markt maakt..

De Motorola Razr 2020 staat momenteel niet gepland in Frankrijk

De Motorola Razr 2020-versie arriveert in januari met zijn opvouwbare scherm

Vind al het high-tech nieuws in onze Technews-categorie en op onze officieel Twitter-account.