Technieuws en gadgets

Motorola duwt de komst van de nieuwe Razr . terug

Na het creëren van emulatie op de netwerken en het aanspreken van alle fans van vintage-technologieën met de aankondiging van de terugkeer van zijn nieuwe generatie Razr, is Motorola gedwongen zijn enthousiasme te kalmeren. Geconfronteerd met een zichtbaar onderschatte vraag, heeft de Amerikaanse fabrikant zojuist verklaard de marketingkalender van zijn smartphone te moeten uitstellen naar een later tijdstip..

Motorola moet komst van Razr . uitstellen

Motorola kondigt aan dat het de lancering van pre-orders voor zijn nieuwe razr . zal moeten uitstellen

Terwijl pre-orders voor de Razr op 26 december zouden openen voor levering in januari, wordt Motorola gedwongen om de deadline te verlengen. In kwestie was het merk zelf verrast door het enthousiasme van het publiek voor zijn smartphone. Als de originele versie van de opvouwbare telefoon die in 2004 werd uitgebracht destijds al veel succes had gehad en zelfs een echt modeaccessoire was geworden, had de fabrikant Motorola niet verwacht dat dit commerciële succes 15 jaar later zou worden herhaald.

Motorola Razr slachtoffer van vraag

Motorola's nieuwe Razr-lancering uitgesteld vanwege te veel vraag

Vorige maand aangekondigd, de Razr creëerde de buzz in zijn nieuwe gemoderniseerde versie. Uitgerust met een 6,2-inch opvouwbaar scherm, de eerste van het merk, heeft hij niettemin zijn oorspronkelijke ontwerp behouden dat hem in het verleden zo succesvol maakte. Een tweede 2,7-inch OLED-glazen “QuickView” buitendisplay, 6 GB RAM en 128 GB geheugen zouden velen die nostalgisch waren voor het merk hebben overtuigd, ondanks een geadverteerde verkoopprijs van meer dan $ 1.500.

Voorbestellingen uitgesteld

Geconfronteerd met het onverwachte succes van de nieuwe Razr, moest Motorola het lanceringsschema uitstellen

Geconfronteerd met een grotere vraag dan verwacht, moest Motorola daarom eindelijk de feiten onder ogen zien en op het laatste moment aankondigen dat de pre-orders die deze donderdag zouden beginnen, zouden worden uitgesteld, zonder een deadline of datum te specificeren. Een beslissing die lijkt te zijn ingegeven door de wens om toekomstige kopers niet teleur te stellen, die waarschijnlijk teleurgesteld zullen zijn als ze onaangekondigd niet beschikbaar zijn in de winkel. Het Amerikaanse merk kondigde daarom liever de verschuiving in de kalender aan: “Na de aankondiging afgelopen november heeft de nieuwe Motorola Razr sindsdien een ongekend enthousiasme en interesse gewekt bij consumenten. De vraag was groot en overtrof daardoor al snel de aanbodverwachtingen. Motorola besloot daarom de voorverkoop en het lanceringsschema van Razr aan te passen om beter aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. We werken momenteel aan het definiëren van een geschikte hoeveelheid en planning, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot de Razr zodra deze wordt gelanceerd. We verwachten geen significante verandering ten opzichte van het eerder aangekondigde beschikbaarheidsschema. “

Een onverwacht succes

Voorverkoop van de nieuwe Motorola razr uitgesteld naar een latere datum te midden van groter dan verwacht succes