Technieuws en gadgets

Motorola onthult de 3 modellen van zijn nieuwe Moto G7-reeks

De Moto G-serie telefoons is al lang een veilige gok in de enorme wereld van smartphones uit het middensegment, dankzij de prestaties op het gebied van ontwerp, batterijduur en schermkwaliteit, die soms die van meer hoogwaardige producten overtreffen. Motorola zet daarom zijn momentum voort, met deze nieuwe Moto G7 2019 vintage waarvan het de boven- en onderrand heeft verkleind, waardoor het formaat van schermen en batterijen is vergroot. Deze nieuwe serie is dit jaar verkrijgbaar in drie modellen: de G7, de G7 Power en de G7 Play, binnenkort gevolgd door een duurder model, de G7 Plus.

De nieuwe Moto G7 2019-reeks komt in 3 modellen en binnenkort 4

illustratie van de nieuwe reeks Motorola Moto G7 Play Power-smartphones in nieuws mobiel nieuws technews

In dit nieuwe broertje speelt de G7 (niet te verwarren met LG’s andere G7) de rol van de grote broer. Uitgerust met een 6.2 “Gorilla Glass-scherm met een resolutie van 2270 x 1080, heeft de G7 ook een RAM verhoogd tot 4 GB, evenals een opslagruimte van 64 GB. Het achterpaneel is uitgerust met twee camera’s, met een hoofd lens van 12 Mpx en een dieptesensor die de portretmodus zou moeten verbeteren, begiftigd met 5 Mpx. Een ander sterk punt van de G7 is de ondersteuning van het Motorola Turbo Power-systeem, dat volgens de fabrikant een autonomie van 9 uur mogelijk maakt na een snelle oplaadtijd van slechts 15 minuten..

De Moto G7, een superieur model in afwachting van de G7 Plus

Foto nieuwe mobiele Motorola Moto G7 2019 nieuws smartphones nieuwe reeks mobiele telefoons

Het tweede model dat als tussenpersoon wordt aangeboden is de G7 Power. Als het kenmerken heeft die lager zijn dan het bovenstaande model, kan het echter bogen op een belangrijke troef, de 5000 mAh-batterij, hoger dan de 3000 waarmee de G7 is uitgerust. De fabrikant kondigt een autonomie van 3 dagen aan en is ook compatibel met de Turbo Power express-oplaadtechnologie. Uitgerust met een scherm gelijk aan de G7 (6,2 ), de resolutie is lager dan 1520 x 720 en de randen zijn ook iets groter. Aan de fotozijde is hij uitgerust met een 12 Mpx achterlens. Ten slotte, met betrekking tot zijn geheugen, zal 3 GB Ram worden gebruikt om de machine te laten werken, evenals 32 GB voor opslag..

Moto G7 Power en zijn batterij opgevoerd tot 5000 mAh

afbeelding illustratie Motorola Moto G7 kracht van de nieuwe 2019-reeks met 5000 mAh turbo power batterij

Ten slotte sluit de G7 Play het aanbod af met zijn kleinere afmetingen en prijs. Natuurlijk zijn de compromissen hier duidelijker, met een kleiner scherm van 5,7 voor 1512 x 720, met bredere randen dan zijn metgezellen. De plastic behuizing sluit ook 32 GB af voor slechts 2 GB RAM. De batterij is gelijk aan de klassieke G7 en de camera’s hebben 13 Mpx aan de achterkant en 8 aan de voorkant

De G7 Play, instapmodel voor de G7-serie van 2019

G7 Play-foto ter illustratie van het technews-artikel over de nieuwe reeks Motorola Moto G7 2019-smartphones met Turbo Power-technologie

Als deze 3 modellen van de G7-reeks enkele verschillen vertonen, hebben ze ook enkele punten gemeen. Ze bieden allemaal de SnapDragon 632-processor van Qualcomm, een 9 Pie-besturingssysteem van Android, een 8 MP-gezichtscamera, opladen via USB-C en een vingerafdruksensor..

Moto G7, G7 Play, G7 Power en binnenkort G7 Plus

Motorola-illustratie voor presentatie van nieuwe reeks Moto G7 Play Power 2019-smartphones met Turbo Power-batterijoplader

Net als eerdere Moto G-modellen, is de nieuwe generatie Motorola G7 zet de traditie van een strakke look en afwerking voort, vooral als het gaat om de G7 en G7 Power. Het is echter jammer dat het aanbod is opgesplitst tussen de laatste en dat er geen keuze is tussen verbeterde prestaties of meer autonomie. We hadden inderdaad liever beide gehad.

“>