Technieuws en gadgets

Netflix biedt enkele programma’s aan voor wekelijkse uitzending

Als pionier op het gebied van bing-watching, baseerde Netflix zijn strategie op het uitzenden van hele seizoenen, waardoor de gebruikers zijn programma’s in één keer konden consumeren, en zo de frustratie vergeten die tot dan toe werd gevoeld door kijkers die ongeduldig moesten wachten op de wekelijkse aankomst. favoriete serie. Met de aanstaande komst van het langverwachte Disney +, het streamingplatform dat belooft de huidige leider te overschaduwen, zou Netflix van toon kunnen veranderen en terugkeren naar het goede oude traditionele tv-rendez-voussysteem, gebruikt door televisiezenders.

Netflix zal een aantal programma’s wekelijks uitzenden

Netflix gaat een aantal van zijn aankomende shows wekelijks streamen

Inderdaad, als Disney heeft aangekondigd dat het zijn programma’s voor de lange termijn wil aanbieden, door de afleveringen van zijn series week na week uit te zenden, zou Netflix binnenkort hetzelfde kunnen doen, en zo opnieuw bekijken wat het tot dan toe ongetwijfeld succesvol heeft gemaakt..

The Great British Baking Show Seizoen 7 wordt de eerste wekelijkse uitzending

De afleveringen van bepaalde Netflix-programma's worden nu wekelijks aangeboden

Hoewel de keuze voor een spreiding in de tijd in feite geen primeur is voor Netflix, zou het zich echter moeten beperken tot slechts een categorie ritmische reality-tv-achtige programma’s met eliminaties. Dit is hoe The Great British Baking Show het eerste programma zal zijn dat wordt uitgezonden met een snelheid van één aflevering per week, gevolgd door het nieuwe tele-hook-programma gewijd aan jonge Amerikaanse rapshoots, Rhythm + Flow, met Cardi B, TI, en Chance the Rapper in jury, of de show Ru Paul’s Drag Race.

Netflix volgt de strategie van Disney+, zijn belangrijkste toekomstige concurrent

Geconfronteerd met de aankondiging van Disney om de voorkeur te geven aan wekelijkse uitzendingen, lanceert Netflix ook de afleveringen in dropper

Als Disney al op de markt lijkt te wegen voordat het zelfs maar gelanceerd is, heeft het andere SVOD-platform Hulu ook voor een paar jaar gekozen voor het model op basis van geduld. Eigendom van Walt Disney, degene die de Catch 22-serie met George Clooney uitzond, koos daarom voor de infuuskaart, terwijl hij de kijkers toch de eerste drie afleveringen van een serie tegelijk aanbood, om hun interesse te wekken en hun wens te wachten tot de volgende week.

Netflix stopt met bingewatchen voor sommige van zijn programma’s

Netflix trekt zich terug uit de binge op bepaalde nieuwe programma's, om wekelijkse afleveringen aan te bieden