Technieuws en gadgets

Netflix test nieuwe functie om afspeelsnelheid te regelen

Android media Police heeft onlangs onthuld dat Netflix een nieuwe functie test waarmee je de afspeelsnelheid van zijn programma’s kunt regelen. Momenteel in de testfase met een paar gebruikers die Android-smartphones gebruiken, heeft de aankondiging van deze mogelijke nieuwe optie enige ontevredenheid gewekt bij Hollywood-professionals, hoofdrolspelers en regisseurs..

Een nieuwe functie om de leessnelheid in Android te regelen

Netflix test nieuwe functie op Android om de afspeelsnelheid van programma's te regelen

Gezien de snelle vermenigvuldiging van publieke reacties, zoals die van regisseur Judd Apatow: “We bieden je mooie dingen aan. Laat ze zoals ze zijn gemaakt “of van Breaking Bad / El Camino-acteur Aaron Paul” Dat is een vreselijk idee. Ik en alle regisseurs die ik ken, zullen vechten tegen “, Netflix wilde de vragen beantwoorden via een woordvoerder, terwijl hij zijn constante” zoektocht “verdedigde om de kijkervaring te verbeteren die aan zijn abonnees wordt aangeboden.

De leessnelheid kan worden vertraagd of versneld

Met de Netflix-applicatie op Android kun je de snelheid van het afspelen van programma's wijzigen

@Android Politie

Hoewel de streaminggigant nota nam van de negatieve reacties op de filmindustrie door de aankondiging van zijn test, probeerde de streaminggigant de zaken te kalmeren door te specificeren dat er geen maatregel was gepland om de functie te generaliseren op de schermen, behalve die van smartphones, en merkte ook op dat de afspeelcontrole bestond al enkele jaren op sommige dvd-spelers. Ook volgens Netflix zou de implementatie van een functie waarmee programma’s met een lage leessnelheid (-0,5x of -0,75x) of versneld (+ 1,25x of + 1,5x) kunnen worden bekeken, alleen reageren op een verzoek van abonnees, met name degenen die naar ondertitelde programma’s kijken, en dat dit op geen enkele manier automatisch zou zijn.

Een functie die momenteel door sommige abonnees wordt getest

Netflix test een nieuwe functie met bepaalde Android-abonnees om het bekijken van een programma te versnellen of te vertragen

Geconfronteerd met critici die met de vinger wijzen naar een directe aanval op het werk en de artistieke visie van de makers door Netflix en zijn abonnees, verdedigt het bedrijf zichzelf ook door zijn wereldwijde strategie, namelijk het aanbieden van een kant-en-klare kijkservice. wensen van iedereen, wat ook een controle van de leessnelheid omvat. Merk op dat het platform momenteel verschillende andere nieuwe functies test, zoals die waarmee u de helderheid van een aflevering rechtstreeks in de serie-index kunt wijzigen of zelfs een eenvoudigere wijziging van de taalkeuze..

Een nieuws dat sommige bioscoopprofessionals doet springen

Het besluit van Netflix om de programmering te versnellen of te vertragen, leidde tot protesten van sommige acteurs en regisseurs

Vind al het hightech nieuws in onze officieel Twitter-account.