Technieuws en gadgets

Segway kondigt de Ninebot eScooter en eMoped . aan

De Amerikaans-Chinese fabrikant Segway Ninebot, gespecialiseerd in elektrische scooters, gyropods en andere gyroscopen, betreedt nu het tweewielige segment. Het merk zal profiteren van de Consumer Electronics Show (CES) 2020 in Las Vegas om zijn twee nieuwe projecten te presenteren, de Ninebot eScooter en de eMoped bromfiets.

Chinees merk Segway Ninebot kondigt de komst van een elektrische scooter en bromfiets aan

Verkrijgbaar in vijf verschillende versies die zich onderscheiden door hun autonomie en kruissnelheden, de Ninebot eScooter en zijn waterdichte ontwerp zal plaats bieden aan twee passagiers, zal worden uitgerust met een kleine opbergdoos en “intelligente LED-matrixkoplampen met lichtdetectie”. In de basisversie genaamd E80C zal de elektrische scooter worden uitgerust met een loodaccu met een capaciteit van 90 km en een topsnelheid van 50 km/u. Verfraaid met lithium-ionbatterijen, zullen de vier andere superieure versies meer prestaties bieden, tot een bereik van 200 km en 100 km / u voor het topmodel E200P, dankzij de dubbele batterij. Segway kondigt voor die laatste ook een acceleratie aan van 0 naar 40 km/u in minder dan drie seconden. Moderne tweewieler, de Ninebot eScooter, zal worden aangesloten om de reisgeschiedenis en statistieken te kennen, en om gemakkelijk op een kaart te kunnen worden gevonden. Aanpasbaar, het voertuig heeft 100.000 mogelijke kleurencombinaties en verschillende stoelversies.

Chinese elektrische scootermaker Segway kondigt Ninebot eScooter en eMoped bromfiets aan

De eMoped-bromfiets van de nieuwe generatie wordt aangeboden in drie verschillende versies met een autonomie van 38, 60 en 75 kilometer, aangedreven door lithium-ion. Over het algemeen met lagere prestaties dan de eScooter, wordt deze beperkt tot 25 km / u en uitgerust met pedalen.

Segway-Ninebot betreedt de markt voor elektrische tweewielers met de lancering van de eScooter en de eMoped-bromfiets

Hoewel er nog geen informatie over de verkoopprijzen is gecommuniceerd, zal Segway het echter moeten opnemen tegen andere Aziatische spelers die al goed ingeburgerd zijn in Europa en de rest van de wereld, zoals Niu of het Taiwanese Gogoro. Een groeiende markt, de elektrische scooter is ook interessant voor grote merken in de traditionele tweewielersector, zoals Honda en Piaggio, die in 2016 zelf het voortouw namen door een elektrische versie van zijn beroemde Vespa te presenteren..

Segway kondigt de komst aan van de Ninebot eScooter en eMoped, twee nieuwe elektrische tweewielers