Technieuws en gadgets

Sony onthult een eerste videodemonstratie van zijn PS5

Mocht de langverwachte PS5 dit jaar nog niet het daglicht zien en er is nog geen releasedatum aangekondigd, dan heeft Sony toch zojuist een deel van zijn technische prestaties onthuld tijdens een videodemonstratie gemaakt tijdens de presentatie van zijn commerciële strategie. Zoals de fabrikant al had aangekondigd in een eerdere communicatie met betrekking tot zijn toekomstige console, zal deze inderdaad compatibel zijn met de huidige PS4 en de Playstation VR. “We zullen profiteren van de achterwaartse compatibiliteit van de PS5 om onze huidige gebruikersgemeenschap snel en gemakkelijk te laten evolueren naar deze nieuwe generatie”, verklaarde een van de vertegenwoordigers van het Japanse merk..

Sony onthulde de prestaties van zijn PS5 in video

logo van Sony Playstation dat zojuist een video heeft gepresenteerd van de prestaties van zijn toekomstige ps5

Sony is inderdaad van plan om op de titels van de PS4 te vertrouwen om een ​​eerste golf gamers ertoe aan te zetten zichzelf snel uit te rusten met de nieuwe versie. Bovendien zorgt deze compatibiliteit van games tussen de twee generaties ervoor dat de PS4 ook de komende jaren winstgevend kan blijven. Dit zal het dus mogelijk maken om het begin van de toekomstige locatie op te vangen en een mogelijke mislukking te beperken die, indien nodig, gedeeltelijk zou worden opgevangen door de verkoop van de spellen..

Sony heeft de achterwaartse compatibiliteit van de PS5 met zijn voorganger en VR . bevestigd

Sony heeft bevestigd dat de PS5 compatibel zal zijn met de PS4 en VR

In veel opzichten vergelijkbaar met de huidige Playstation 4, heeft systeembeheerder Mark Cerny echter beweerd dat de PS5 zal worden uitgerust met een 3e generatie AMD Ryzen-processor met acht cores, evenals een nieuwe Radeon Navi grafische engine van AMD. voor high-end gamecomputers. Dit zal verantwoordelijk zijn voor het Ray-Tracing-renderingsysteem, evenals een meeslepende 3D-geluidsweergave. Aan de opslagkant zal de PS5 een SSD-schijf dragen waardoor deze tot 10 keer sneller kan worden geladen dan zijn voorganger, evenals 8K-kwaliteitsbeheer, in afwachting van een toekomstige democratisering van compatibele televisies.

SSD, 8K en Ray-Tracing dankzij Ryzen-processors & AMD Radeon Navigatie

De toekomstige PS5 zal worden uitgerust met SSD en processors Ryzen & amp; AMD Radeon Navi voor 8K en Ray-Tracing-beheer

Het fysieke schijfstation blijft ook behouden, terwijl Sony zijn Now-streamingaanbod verder ontwikkelt, dat tot nu toe door veel gebruikers werd bekritiseerd vanwege de onstabiele connectiviteit. Een doorbraak die sterk verbeterd moet worden door de recente en verrassende samenwerking met Microsoft, gericht op het snel vergroten van gaming- en streamingmogelijkheden..

Sony werkt samen met Microsoft voor de ontwikkeling van het aanbod van Now-streaminggames

Sony en Microsoft hebben een partnerschap getekend voor de ontwikkeling van Playstation Now, de streaming gameservice