Technieuws en gadgets

Tesla’s Cybertruck pick-up wordt op 21 november gepresenteerd

Tesla-baas Elon Musk heeft zojuist op Twitter gepost dat zijn langverwachte elektrische Cybertruck-pick-up “rechtstreeks uit Blade Runner”, zei hij, op 21 november zal worden onthuld. Laatstgenoemde kondigt een “overweldigend” ontwerp aan, prestaties die superieur zijn aan die van een Porsche 911, evenals een kwaliteit die die van de beroemde gigantische pick-up F-150 van Ford overtreft, die in de toekomst zou moeten worden afgewezen in een elektrische versie en dat het oude Paypal blijft nemen als een te verslaan model.

Tesla’s Cybertruck elektrische pick-up wordt onthuld op 21 november 2019

Elon Musk heeft op Twitter aangekondigd dat de Tesla Cybertruck pick-up op 21 november in Los Angeles wordt onthuld

De dag na de presentatie van de vintage Chevrolet E-10 elektrische pick-up in Las Vegas, kondigde Tesla de komst aan van zijn zogenaamde Cybertruck, via een inmiddels traditionele tweet van zijn grillige CEO. Het voertuig zal dus niet ver van Tesla’s SpaceX-hoofdkwartier in Los Angeles worden onthuld, precies op het moment van de opening van de LA Motor Show die zal worden gehouden in de Californische stad en die ook enkele belangrijke nieuwigheden belooft, zoals de Ford SUV die uit het Mustang-assortiment. Terwijl de elektrische pick-up oorspronkelijk gepland was voor afgelopen september, werd de presentatie ervan daarom uitgesteld tot 21 november 2019, een datum die niets anders is dan dezelfde van de film Blade Runner, waarnaar Elon Musk niet naliet te verwijzen in hun advertentie.

Tesla’s Cybertruck wordt tentoongesteld rond het hoofdkantoor van SpaceX in Los Angeles

Tesla en Elon Musk kondigen Cybertruck Pickup aan om te worden gepresenteerd rond SpaceX in Los Angeles

In de kleine kranten van Tesla sinds 2013 vergde dit elektrische pick-upproject daarom zes jaar werk in het grootste geheim, zelfs toen het merk zijn eerste Model 3 modellen lanceerde. passagiers, dat de basisprijs rond de 50.000 dollar zou liggen en dat het bereik tussen de 650 en 800 kilometer zou zijn in de high-end versie, die zou worden uitgerust met een dubbele motor. Er is echter geen informatie over de geheime esthetiek van het voertuig gecommuniceerd.

Ondanks de belofte van een “wereldschokkend” ontwerp, is er geen detail gelekt in de esthetiek van de Tesla Cybertruck

Elon Musk belooft op 21 november een presentatie van zijn Cybertruck met geheim ontwerp

Terwijl de verkoop van elektrische auto’s moeite heeft om van de grond te komen, lijken fabrikanten zich meer te concentreren op de ontwikkeling van emissievrije SUV’s, gezien de goede cijfers van de markt voor benzineversies. Zo zouden de komende jaren de komst moeten zijn van belangrijke modellen zoals deze Tesla Cybertruck, Bollinger Motors B1 en B2, Rivian en andere Ford F-150 EV.

De markt voor elektrische SUV’s lijkt interessant voor fabrikanten

De elektrische pick-up van Tesla Cybertruck arriveert op 21 november, voor de Ford F-150 en Rivians, GM of Bollinger

Vind al het hightech nieuws in onze officieel Twitter-account.