Technieuws en gadgets

Twitter om inactieve accounts te verwijderen

Twitter begon eigenaren van accounts die inactief werden geacht te waarschuwen dat hun accounts spoedig zouden worden verwijderd. De grote schoonmaak begint vanaf 11 december en de procedure zou volgens de woorden van het sociale netwerk “enkele maanden” moeten duren.

Twitter verwijdert accounts zonder activiteit gedurende meer dan 6 maanden

Twitter heeft aangekondigd dat het accounts wil verwijderen die langer dan zes maanden inactief zijn geweest

Twitter heeft daarom zojuist de beslissing genomen om zijn netwerk op te schonen van zoveel accounts als het inactief acht, om de kwaliteit van de inhoud te verbeteren en “meer accurate en geloofwaardige informatie te presenteren”. Een manier om de vele spookgebruikers en anderen die in de loop van de tijd verantwoordelijk zijn voor gerichte spamcampagnes, eruit te filteren. Een ander gevolg van deze verwijderingen, de wens om de namen van accounts die momenteel worden bezet door gebruikers die niet erg betrokken zijn bij het spel van het sociale netwerk, opnieuw te verspreiden.

Accounts zonder verbinding gedurende 6 maanden worden verwijderd

Twitter lanceert een opschoning door accounts te verwijderen die langer dan zes maanden niet zijn ingelogd

“Als onderdeel van onze inzet voor het publieke debat, werken we aan het opschonen van inactieve accounts om meer accurate en geloofwaardige informatie te presenteren die Twitter-gebruikers kunnen vertrouwen. Een deel van deze inspanningen is om gebruikers aan te moedigen actief in te loggen en Twitter te gebruiken zodra ze zich hebben aangemeld, zoals vermeld in ons beleid voor inactieve accounts ”(…)“ We hebben een proactieve campagne gelanceerd om veel accounts te bereiken die niet meer dan zes maanden, met als doel hen te informeren dat hun accounts permanent kunnen worden verwijderd vanwege langdurige inactiviteit, “zei een woordvoerder van het bedrijf op de site van The Verge.

“We moedigen gebruikers aan om actief verbinding te maken met Twitter (…) zoals ons beleid bepaalt”

Twitter sluit vanaf 11 december inactieve accounts, zoals vermeld in het gebruiksbeleid

Twitter begon zijn campagne door een waarschuwing te sturen naar accounteigenaren die zich al meer dan zes maanden niet hebben aangemeld, om hen te waarschuwen voor een aanstaande verwijdering. Een arbitrage op basis van de duur dus, die niettemin gevolgen kan hebben voor gebruikers die om redenen van derden, zoals ziekte, zijn geblokkeerd. Er is ook het probleem van overleden personen, aangezien hun account, soms postuum bewaard, zou kunnen verdwijnen, evenals hun inhoud. Gevraagd naar de kwestie, lijkt Twitter deze daadwerkelijk op te nemen in het verwijderingsproces: “We hebben momenteel geen manier om het Twitter-account van een overleden gebruiker te herdenken, maar het team overweegt manieren om dit te doen. bereiken “.

De herbeschikbaarheid van veel accountnamen kan echter veel gebruikers verrassen die ze waarschijnlijk zullen herstellen. Dat gezegd hebbende, heeft Twitter geen datum gespecificeerd voor de hercirculatie van deze aliassen, het verwijderingsproces is gepland over “enkele maanden” en niet alleen op deze datum van 11 december, aldus het netwerk..

De verwijderde namen worden terug op de “markt” gezet

Nadat ze zijn verwijderd, kunnen inactieve Twitter-accountnamen worden gebruikt door nieuwe gebruikers

Vind al het hightech nieuws op onze officieel Twitter-account.