Technieuws en gadgets

Volkswagen onthulde zijn ID.3

Naast de presentatie van de langverwachte Taycan van zijn dochteronderneming Porsche, maakte de fabrikant Volkswagen gebruik van de Frankfurt Motor Show om ook de ID.3 te onthullen, zijn nieuwe model van 100% elektrische auto voor het grote publiek..

Volkswagen presenteerde officieel zijn elektrische ID.3

Volkswagen profiteerde van de autoshow van Frankfurt om de eerste elektrische auto in zijn ID-gamma te presenteren

Geleverd vanaf 2020, zal de eerste release van de nieuwe ID-reeks worden aangeboden in drie autonomie, variërend van 330 km (volgens WLTP-normen) voor het basismodel uitgerust met een 45 kWh-batterij, tot 550 km aan ritten aangedreven door 77 kWh . Merk op dat het merk Wolfsburg zich nog steeds niet heeft verwaardigd om de prijslijst te communiceren voor de twee modellen die respectievelijk 58 kWh (speciale editie “1ST”) en 77 kWh dragen, en geeft er de voorkeur aan de prijs van zijn basisaanbod te benadrukken, dat “Minder dan 30.000″ zal weergeven euro”.

Reeds beschikbaar voor pre-order, ID.3 is beschikbaar in 3 versies

Beschikbaar op reservering, de Volkswagen ID.3 is verkrijgbaar in 3 versies met verschillende autonomie

Als het bestaan ​​van de ID.3 al een paar maanden bekend is en de Volkswagen-communicatiecampagne al is gelanceerd, weten we iets meer over dit nieuwe koolstofvrije voertuig, dat alleen bedoeld is voor de Europese markt en bij dezelfde gelegenheid wordt ingehuldigd het nieuwe logo van het merk. Gepresenteerd als een nieuwe start voor ‘s werelds toonaangevende autofabrikant, na het dieselgate-schandaal dat zijn imago grotendeels had aangetast, markeert de komst van zijn ID-reeks die nu is gebaseerd op zijn unieke MEB-platform, een keerpunt voor de Duitser die heeft verklaard haar ambitie om tegen 2025 1 miljoen elektrische voertuigen te verkopen.

Volkswagen biedt de gelimiteerde serie ID.3 1ST aan, met 10.000 oplaadkilometers aangeboden

Volkswagen's nieuwe elektrische auto iD.3 beschikt over geavanceerde hulptechnologie

Uitgerust met meerdere functies die inherent zijn aan elektrische voertuigen, zoals een noodremsysteem, voetgangersmonitoring, een antibotsingsfunctie of zelfs een parkeerhulp, zal de ID.3 bijna volledig worden beheerd door middel van een 10 inch touchscreen. Er wordt ook een optie geboden om informatie en advies op de voorruit weer te geven. Houd er rekening mee dat de ID.3 1e beperkte serie wordt aangeboden met “de mogelijkheid om uw auto een jaar of meer dan 10.000 km gratis op te laden met elektrische energie bij alle compatibele openbare oplaadpunten in Frankrijk die zijn aangesloten op de toepassing van Volkswagen “We Charge “opladen”, zoals aangegeven op de website van de fabrikant.

ID.3 wordt geleverd met 8 jaar of 160.000 kilometer garantie

Volkswagen ID.3 1ST limited serie wordt geleverd met 58 kWh batterij en 10.000 kilometer gratis opladen