Technieuws en gadgets

Youtube lanceert “screen swipe” navigatie voor mobiel!

De functie wordt deze week geïmplementeerd voor iOS-gebruikers.

Tegenwoordig wordt mobiel browsen grotendeels beïnvloed door de “screen swipe” -functionaliteit, zozeer zelfs dat zelfs YouTube zich bij de huidige beweging aansluit. Het platform heeft een nieuwe update voor iOS-apparaten uitgebracht, waarmee gebruikers de volgende video in de lijst kunnen bekijken door met een vinger naar links of rechts te vegen. Veeg naar voren om de volgende aanbevolen video te bekijken en veeg terug als je de vorige wilt bekijken. Volgens Techcrunch, de vorige video zou zelfs opnieuw moeten beginnen waar je was gebleven. En ja, het werkt zowel op volledig scherm als in portret- en landschapsmodus..

YouTube lanceert schermveegnavigatie voor gebruiksgemak op mobiel !

maak browsen op youtube gemakkelijker met video's die gemakkelijk kunnen worden gewijzigd met een veeg of schuif van je vinger, nieuwe youtube-technologieën

Met horizontale navigatie van links naar rechts wil YouTube beweging door de app vergemakkelijken, wat ook de betrokkenheid van gebruikers via de video-inhoud zou kunnen vergroten. De nieuwigheid kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals marketing en andere monetaire transacties.

Nieuwe functie om de bekendheid van de site te vergroten

youtube lanceert een nieuwe veeg-vinger-swipe-navigatie om het aantal weergaven te vergroten en de bekendheid van youtube te vergrotenDe nieuwe op swipe gebaseerde navigatie kan het nog gemakkelijker maken om nieuwe makers van inhoud op het platform te vinden en leiden tot snellere ontdekking van nieuwe video’s om te bekijken. Het lijdt geen twijfel dat YouTube hoopt te profiteren van langer gebruik van het platform, omdat het natuurlijker lijkt om met uw vinger over een aanraakscherm te schuiven in plaats van naar beneden te scrollen en op de volgende video te klikken..

De swipe-functie die je veel tijd en moeite bespaart

start een youtube-vodeo met een veeg van je vinger, youtube-functie voor mobiel

Aangezien de meeste kijkers YouTube-video’s op mobiel bekijken, is het logisch dat het bedrijf met meer functies komt voor kleine touchscreen-apparaten om mensen nog meer verslaafd te maken. Helaas heeft YouTube niet aangegeven wanneer deze functie beschikbaar zal zijn voor Android, maar iOS-gebruikers verwachten dat de update deze week op hun apparaat beschikbaar zal zijn..

Tevreden iOS-bezitters kunnen deze week profiteren !

nieuwe functionaliteit van youtube op mobiel om gemakkelijker op het platform te navigeren, youtube lanceert een ingrijpende navigatie van de

“>