Technieuws en gadgets

Zero Labs onthult zijn eigen elektrische Ford Bronco

Terwijl het Amerikaanse merk momenteel kijkt naar een elektrische versie van de langverwachte Ford Bronco, Zero Labs bedrijf heeft zojuist zijn eigen model van de beroemde terreinwagen onthuld.

Zero Labs onthult zijn eigen elektrische Ford Bronco

Zero Labs Company onthulde zijn eigen vintage elektrische 2020 Ford Bronco

@ zerolabs.com

De Ford Bronco elektrisch tot leven gewekt door Zero Labs

Samen met de release van afbeeldingen van de Ford Bronco 2020 die wordt ontwikkeld in de kantoren van de Amerikaanse fabrikant, onthulde het merk Zero Labs zijn eigen. Gespecialiseerd in de restauratie van het legendarische voertuig uit de jaren 60, dat het uitrust met een elektromotor, heeft het bedrijf, geboren in 2015, zijn eigen versie van de Bronco gecreëerd. Als Ford de neiging heeft om het ontwerp van zijn 4 × 4 te veranderen, zet het merk Adam Roe zich in om het nauwgezet te respecteren. Om dit te doen, gebruikte de bouwer zowel originele fabrieksonderdelen, onder licentie van gegalvaniseerd staal, als zelfgemaakte onderdelen. In totaal waren er meer dan duizend onderdelen nodig om deze Bronco compleet te maken, gemonteerd op een origineel versterkt chassis.

Het jonge bedrijf zet in op de originele charme van de Ford Bronco

Zero Labs heeft zijn eigen elektrische versie van de beroemde Ford Bronco uit 1966 gemaakt

@ zerolabs.com

Zero Labs interpreteert de Ford Bronco 2020 op zijn eigen manier

Als Zero Labs heeft ingezet op esthetische authenticiteit, afgezien van de herziene grille met de merknaam, is de Ford Bronco vooral een elektrisch voertuig van zijn tijd. Dit zijn inderdaad 70 kWh lithium-ion accu’s met snelladen die op de motorkap zitten. Ze drijven een elektrische aandrijflijn van 600 pk aan die kan draaien met 18.000 tpm, over een afstand van 300 kilometer.

Een interieur dat de vintage stijl van het voertuig uit de jaren 60 weerspiegelt

Terwijl Ford aan een nieuwe elektrische Bronco werkt, onthult Zero Labs zijn vintage look

@ zerolabs.com

Terwijl de carrosserie gebruikmaakt van optionele koolstofvezel, is het handgemaakte interieur niet traag en neemt het het ontwerp van weleer aan. Er is keuze uit houten of carbon bekleding en panelen, evenals handgenaaide lederen of veganistische bekledingen van topkwaliteit. Uitgerust met onafhankelijke voor- en achtervering, is de Zero Labs Ford Bronco uitgerust met vierwielaandrijving en een handmatige versnellingspook, een zeldzaam goed voor een voertuig van dit type..

De Zero Labs Electric Ford Bronco wordt op bestelling gemaakt en kan nu worden besteld. De prijs: $ 185.000.

Een topversie van de Bronco, volledig met de hand gemaakt

Een Ford Bronco uit 2020 die het ontwerp van het origineel overneemt met een elektromotor, dit is de gekke gok van Zero Labs

@ zerolabs.com