Technieuws en gadgets

Zero Motorcycles presenteert zijn nieuwe SR/S elektrische motorfiets

Zero Motorcycles 2020: Introductie van de SR / S

Het Amerikaanse merk Zero Motorcycles heeft zojuist de lancering aangekondigd van zijn nieuwe model elektrische motorfiets. Gebaseerd op zijn minimalistische grote zus SR / F, de SR / S ziet zichzelf begiftigd met hoge prestaties en een grondig aerodynamisch ontwerp. Verkoopprijs, ongeveer $ 20.000.

Amerikaanse fabrikant Zero Motorcycles onthulde zijn SR / S

Amerikaans elektrisch motormerk Zero Motorcycles presenteerde zijn SRS

Zero Motorcycles SR / S: wegversie van de SR / F

Gepresenteerd als een evolutie van de vorige SR / F-model, de nieuwe motorfiets ondertekend door Zero Motorcycles zal inderdaad worden uitgerust met dezelfde elektromotor en batterij als de laatste, terwijl hij gekleed is in een stroomlijnkap van een grote weg. De SR / S kan 200 kilometer per uur bereiken met een geschat vermogen van ongeveer 110 pk en heeft ook een bereik tot 260 kilometer. Een Power Tank-optie die wordt aangeboden voor ongeveer $ 3.000, stelt u echter in staat om een ​​extra batterij toe te voegen om de 320 kilometer natuurlijk te bereiken. De oplaadtijd is afhankelijk van het bereik, variërend van vier uur voor een volledige lading op de basisversie tot maximaal twee uur op het Premium-model..

Zero Motorcycles SR/S, een gestroomlijnde SR/F

na de nul motorfietsen sr f kondigt het amerikaanse merk de SR S elektrische weg met kuip aan

Aerodynamica in het hart van SR / S-prestaties

Aan de uitrustingskant vinden we hier ook de digitale specificaties van de grote zus SR/F. Met andere woorden, een digitaal scherm biedt toegang tot het Cypher III-besturingssysteem, dat verantwoordelijk is voor het beheer van de automatische remaanpassing en andere factoren. Een app stelt de Zero Motorcycles-machine ook in staat om de eigenaar in realtime te voorzien van verschillende waarschuwingen en rij-informatie en om bepaalde updates uit te voeren..

Met de SR/S wil Zero Motorcycles zich vestigen als benchmark voor elektrische motorfietsen

Fabrikant van elektrische motorfietsen Zero Motorcycles presenteert zijn nieuwe SR / S

Door zijn nieuwe motorfiets uit te rusten met een kuip, rekent Zero Motorcycles op de kracht van aerodynamica. Het ontwerp dat op de SR / S is uitgevoerd, stelt de rijder inderdaad in staat om tot 13% snelheid te winnen, zodra de juiste rijpositie is aangenomen. Dit is ook behandeld door de ontwerpers van het merk, door het stuur omhoog te brengen en de teenclips te verlagen, om een ​​meer rechtopstaande en comfortabelere houding mogelijk te maken..

Baanbrekend assortiment en aerodynamica als sterke punten

Gebaseerd op de Zero Motorcycles sr f, is de sr s uitgerust met een kuip om de aerodynamica te verbeteren