Vakantie

Hoe je je goed kleedt voor een speciale gelegenheid – de mooiste avondoutfits 2020

Weten hoe je je moet kleden voor elke gelegenheid is essentieel. Je wilt natuurlijk niet in korte broek verschijnen voor een bruiloft of een heel kort minirokje voor een sollicitatiegesprek. Omgekeerd weet je dat het dragen van een formele jurk naar een voetbalwedstrijd ronduit belachelijk zou zijn. Meer subtiele overtredingen van de dresscode kunnen het verschil maken als het gaat om het krijgen van een baan. In het geval dat de gelegenheid een bruiloft is, is dat minder belangrijk, maar het kan zijn dat u zich niet erg op uw gemak voelt. Dus hoe kleed je je goed voor een speciale gelegenheid? Hoewel deze vraag geen eenzijdig antwoord heeft, zijn er een paar basisregels die je kunt volgen om succesvol te zijn met de juiste outfits voor verschillende gelegenheden..

Er zijn drie basisprincipes die je moet volgen bij het zoeken naar een outfit. De eerste is om altijd natuurlijke stoffen te kiezen. Ze zijn veel comfortabeler en je huid zal je er dankbaar voor zijn. De tweede is de voorkeur geven aan klassieke snitten en eenvoudige outfits. Bij twijfel is het beter om voor een klassiek silhouet te gaan dat er stijlvol uitziet in plaats van te proberen een outfit te creëren die een beetje te origineel is en misschien nogal excentriek lijkt. Het derde principe betreft accessoires. Het belangrijkste bij het kiezen van de accessoires die je wilt dragen, is om het niet te overdrijven. Zoals Coco Chanel zegt: “Mode is architectuur: het is een kwestie van verhoudingen”.

Dit zijn de drie principes die je moet volgen om een ​​goed geklede vrouw te zijn. Als je ze eenmaal goed hebt geadopteerd, heb je de mogelijkheid om met de verschillende outfits te spelen, de verschillende kledingstukken te combineren en chique sets te maken die passen bij de gelegenheid. Om je een idee te geven hoe dit eruit ziet, krijg je enkele ideeën aangereikt die je kunnen inspireren. Deze zijn georganiseerd rond drie verschillende speciale gelegenheden waarvoor we meestal de neiging hebben om inspiratie op te doen.

  1.  Goed gekleed gaan voor een speciale gelegenheid – de trouwkleding

De huwelijksceremonie ziet er normaal gesproken uit als het paar dat gaat trouwen, laat staan ​​de uitnodiging die je hebt ontvangen. Laat de uitnodiging, het seizoen en de tijd uw gidsen zijn. De kleuren op de uitnodiging zijn in de meeste gevallen de kleuren van de aankleding van de ceremonie. Bovendien kan de toon van de tekst u een indicatie geven van de formaliteit van het evenement. Zwarte tekst op karton, geschreven in formele taal? De kans is groot dat het huwelijk dat ook zal zijn. In dit geval zou het goed zijn om een ​​mooie te kiezen Avondjurk chique. Dit is ook het geval wanneer de receptie plaatsvindt in een luxe restaurant..

Het tegenovergestelde is de ceremonie die buiten zal plaatsvinden. In de meeste gevallen is dit een iets meer bohemien sfeer. Misschien is de uitnodiging die je hebt ontvangen voor deze bruiloft bloemrijk, kleurrijk en joviaal van toon. Je kunt altijd een avondjurk kiezen. Desalniettemin zou het meest geschikte model een lichtgekleurde jurk met bloemen, bohemien-chique stijl zijn. En wees voorzichtig met lichte materialen met het risico dat de wind je rok optilt. Stijlvolle overalls zijn net zo mooi als een chique jurk. Dezelfde strategieën kunnen worden toegepast voor een elegante cocktailparty of een prom.

De avondjurk voor speciale gelegenheden zoals een huwelijksfeest of een cocktailparty

Elegante avondjurk met lange split, drie opties voor cocktail- of trouwjurk om je goed te kleden voor een speciale gelegenheid

2. Prom en studentenfeesten, hoe te kleden ?

Prom is een geweldige kans om een ​​elegante jurk te dragen. Bovendien is het niet nodig om te voldoen aan de beperkingen waaraan bruiloftsgasten moeten voldoen (bijvoorbeeld geen wit dragen). De opties aan de onderkant zijn perfect voor meisjes die willen pronken met hun onberispelijke stijl en de mogelijkheid hebben om deze jurk naar andere belangrijke feesten te dragen. De trend van de laatste jaren is dat veel jonge meisjes kiezen voor een korte jurk die iets comfortabeler is om te dragen voor een lange avond met dansen en andere activiteiten. De korte studentenfeestjurk kan zelfs uit twee delen worden gemaakt. De cropped top en de elegante uitlopende rok geven een joviale look, maar net zo chic als de lange jurken. Hetzelfde geldt voor de broek met hoge taille bij een kanten top of de elegante tuinbroek..

Hoe je je goed kleedt voor een speciale gelegenheid – korte avondjurken

Hoe je je goed kleedt voor een speciale gelegenheid - de mooiste avondoutfits 2019 van JJShouse

3. Doopkleding – goed gekleed gaan voor een speciale gelegenheid

Dit is de gelegenheid die om bescheiden elegantie vraagt. Het is goed om te denken in plaats van een jurk of een pak dat de schouders en knieën bedekt. De typische outfit is licht, pastel, met een bloemmotief voor lente en zomer, en in de winter heeft fluweel de voorkeur. De keuze is aan jou op basis van je figuur, maar je goed voelen is ook van het grootste belang. En tot slot, ga voor een outfit die je eigen stijl laat zien met respect voor de regels en principes die je al gespot hebt bij het lezen van dit artikel. Voor meer inspiratie, aarzel niet om ideeën voor doopoutfits voor vrouwen in te slaan om te ontdekken in onze mode- en schoonheidssectie.

Perfecte witte overall voor een doop – kleed je goed voor een speciale gelegenheid

Witte overall lange broek, mooie chique outfit voor een doop, overall lange broek, kanten mouwen

Goed idee om je goed te kleden voor een speciale gelegenheid

Idee hoe je je goed moet kleden, halflange mouwloze jurk voor vrouwen, Hoe je je goed kleedt voor een speciale gelegenheid, twee prachtige moderne avondoutfits

Vrijgezellenfeest – outfitidee voor alle vrienden en de aanstaande bruid

Hoe je je goed kleedt voor een speciale gelegenheid, vrijgezellenfeestoutfit, roze ballonvrouw

Keuze van outfit voor een schoolbal – idee hoe je je goed moet kleden

Mooie rode avondoutfit met lovertjes, Hoe je je goed kleedt voor een speciale gelegenheid, trendy outfit 2019