Ytre

Moderne gårdsplass i et privat hus: ideer for arrangement

Huseiere med et privat hus utenfor byen med en stor hagetomt kan bare misunnes. Men det er et betydelig antall bymenn som bor i private hus og har et veldig lite stykke land i nærheten av hjemmene sine. I en slik situasjon er det et akutt spørsmål om å arrangere et lite rom på en rasjonell måte, til fordel for alle familiemedlemmer..

Hagen

Noen huseiere drømmer om kinesiske hager i hagen, noen vil ha et koselig uteservering, spiseplass eller grillhjørne, og noen vil helst ha alt. Vi har samlet noen interessante ideer for å arrangere en bakgård eller en bakgård i moderne private hus som vil hjelpe deg med å bestemme prioriteringene for å organisere plassen rundt huset og kanskje inspirere deg..

Myk sone

Arrangement av en utendørs spiseplass

De fleste huseiere foretrekker å ha lunsj eller middag utendørs med hele familien. Selv en liten bakgård gir rom for et romslig bord med stoler. Men for å skape en virkelig behagelig og hyggelig atmosfære, er det viktig å gjenspeile forbindelsen til naturen, spesielt på byens gårdsplass..

Middagsone

De enkleste utemøblene og et lite stykke land med steinfliser blir en del av et paradis hvis det er en overflod av grøntområder av alle slags planter rundt deg. Klatring av plantearter vil bidra til å skape følelsen av grønne vegger rundt stedet på ganske kort tid. Du trenger bare å fordele plantene over stedet, avhengig av preferanser i mengden fuktighet og sollys..

Uteservering

Utemøblers materiale, farge og tekstur er ideelt tilpasset tregjerdet som omslutter stedet. Det er få planter, men de skaper en hyggelig atmosfære med en rekke grønne planter og blomster..

Tre og stein

Planter i kar og små blomsterbed kan friske opp alle bakgårdsplasser med en overvekt av stein- og betongoverflater.

I bakgården til et loft

Selv et så lite område bak huset kan gjøres om til et koselig sted å slappe av og spise, takket være vinstokker og blomster i badekar..

Ved solnedgang

Denne utendørs spisestue ligger ved siden av et hvilested, og materialet for utførelse av møbler og gjerde fungerer som en utmerket haug med dem – tre skaper alltid en følelse av komfort, ro og kos.

Blant betongen Jernmøbler

Huseiere velger ofte rustfritt stål som sitt hagemøbelmateriale. Dette skyldes korrosjonsbestandigheten og det enkle vedlikeholdet. I tillegg ser stålglansen flott ut mot betong- eller steinoverflater..

Uteservering Baklys

For mange leietakere er det å sette opp en bakgård eller bakgård en måte å vise sin kjærlighet til minimalisme på..

Luksuriøs gårdsplass

Og for noen er til og med et lite stykke bak huset et symbol på nåde og sjarm. Dette luksuriøse stedet å slappe av og spise er designet med kurvmøbler med plysjputer og blomstrende planter, og er en utrolig hyggelig opplevelse som ingen ønsker å forlate en slik bakgård..

Små dammer på gårdsplassen til et privat hus

Bruken av selv veldig små dammer eller fontener i landskapet i bakgården gir en atmosfære av ro og avslapning til det bråkete bylivet..

Liten dam

En liten kinesisk dam med betongfliser av stier som ser ut til å flyte på vannoverflaten, vil være en fantastisk dekorasjon for bakgården.

Med en foss

Tanken, vannforsyningen som etterligner en liten foss, passer perfekt inn i den pulserende atmosfæren i dette rekreasjonsområdet i bakgården til et privat byhus. Både kurvede utemøbler og et smijerns ildsted gir ære og spesiell sjarm til stedet..

Østlig stil

Orientalske motiver kjennes bokstavelig talt i alle elementer i dette landskapsdesignet – i enkelhet og korthet, i klarhet i linjer og monokrom, i symmetri og geometri, i nærvær av vann, grøntområder og lyse dekorelementer.

Lite basseng

Setter opp et grillhjørne i bakgården

En av fordelene med å eie en bakgård eller liten bakgård er at huseiere har muligheten til å bruke sine matlagingskunnskaper over åpen ild og sluke det store utendørs..

Harmoni i paletten

Denne utrolig harmoniske sittegruppen i bakgården er et godt eksempel på hvordan fasaden på hovedbygningen gjenspeiles i omgivelsene..

Steinovn

Dette nettstedet har kanskje alt du trenger – en stor steinovn, et mykt sittegruppe med komfortable lenestoler og en romslig spisestue under en baldakin, designet ikke bare for familiemedlemmer, men også for å ta imot gjester.

Minimalisme Lyse stoler Sofa

Steinfliser, tre, perfekt plen og grillutstyr – vekten er kortfattet, enkel og elegant på samme tid.

Organisering av et friluftsområde

Det hender ofte at det på et lite sted i bakgården absolutt ikke er plass til å bryte en plen eller plante planter i bakken. Men dette er ikke en grunn til å nekte deg selv muligheten til å slappe av og slappe av i det fri omgitt av grøntområder. Det er mange plantesorter som har nok plass i badekar eller små bulkbed. De kan til og med plasseres i et betongrom i bakgården.

Lyse puter Blant stein og betong Rundt bord Minimum planter Med bukser

Å legge lyspunkter til møbler eller innredningselementer kan bringe en feriestemning til tre- eller betongstein-auraen i en liten bakgård.

Plass for to Flettede hvilesteder

Disse feriedestinasjonene for to er i stand til å utstråle komfort og en avslappende atmosfære, selv med et minimum av møbler og vegetasjon..

Her er noen eksempler på hvordan planter kan brukes til å lage en levende grønn vegg som ikke bare vil dekorere enhver bakgård, men også tjene som et naturlig gjerde eller en måte å sonere rommet ditt i nærheten av et privat hus..

Grønne vegger Levende vegg Grønn hekk

En ikke-triviell tilnærming til landskapsarbeid av små tomter

Ikke bare interiøret i husene våre, men også arrangementet av rommet i nærheten av huset kan bli en refleksjon av smak og stilistiske preferanser, innovasjon og unike ideer, kreativ tenkning og ikke-tradisjonelle tilnærminger til de vanligste tingene. Her er noen inspirerende alternativer for den opprinnelige utformingen av tomter nær private hus.

Omgitt av hvitt Raffinert sjarm Symmetri Kontrast Hvite terninger Koselig hjørne på gaten