Ytre

Vakre trehus: luksuriøst eksteriør på bildet

En vanlig trekasse kan være komplisert med en rekke utvidelser, slik at et vakkert trehus til slutt blir bygget. Når du ser på tegningene til barn, kan du forestille deg at et hus av tre er en vanlig eske med 4 vegger, som er delt inn i rom inne. Når man ser på de fleste landstedene, kan man forstå at det er akkurat det husene er i virkeligheten. Til tross for alt dette, her kan du vise fantasien din, lage et vakkert hus med et originalt utseende, og dette kan hjelpe oss. et stort utvalg av husprosjekter.

Når du bygger et hus fra et tømmerhus, bør du ikke begrense deg selv. Et tømmerhus er et slitesterkt materiale som åpner nye muligheter for eieren. Ved å gjøre arkitektoniske tillegg, kan du lage et originalt hus med et vakkert eksteriør..

2017-12-12_22-14-36unik eiendomstort hus fra en bar stort hus av tre stort lerkhus tre hus Herregård to-etasjes hus av tre trehus i grått trehus ved sjøen trehus av uvanlig form trehus med balkongtrehus-i-Storbritannia trehus-i-uk-i dag

Karnappvindu

I dag blir karnappvinduer i et trehus mer og mer populært. Karnappvindu – en del av rommet som stikker utover fasaden og dens plan. Det kan ikke kalles en forlengelse, fordi det bare er en fortsettelse av huset, som ligger i et oppvarmet rom. Karnappvinduet vil gjøre det arkitektoniske utseendet mer attraktivt, og det totale arealet er et par firkanter større.

% d1% 8d% d1% 80% d0% ba% d0% b5% d1% 80 % d1% 8d% d1% 80% d0% ba% d0% b5% d1% 805

Karnappvinduet kan enten ha en enkel firkant eller rektangelform, eller en kompleks polygonal form. Et karnappvindu med et stort antall hjørner ødelegger stereotypisk tenkning, gjør husets ytre originalt og uvanlig. Strukturelt kan karnappvinduet stikke ut både i hjørnet av et trehus og langs veggen. Takket være bruken av denne arkitektoniske teknikken kan du øke husets areal, skape et originalt utseende og slippe mer naturlig lys inn i huset, fordi det ofte er glassert så mye som mulig. Karnappvinduet kan plasseres ikke bare i første etasje av huset, men også gå opp til taket, noe som vil skape et spektakulært utseende, som minner om søyler eller små tårn.

Flere karnappvinduer av forskjellige typer kan brukes i ett hus. I den ene delen av huset kan det være et dobbelt karnappvindu, på den andre siden – en mangefasettert en -etasjers, og så videre. Generelt vil tilstedeværelsen av et karnappvindu kunne diversifisere utsiden av et trehus, bringe en ny bølge inn i det og levendegjøre eierens originale ideer.

trehus med vakker landskapsarbeid trehus med åpent område trehus med flatt tak trehus med fasadebekledning trehus med flislagt tak trehus med rustikk stiliseringhus laget av hvitt tømmer hus fra en bar i original stil hus i hvitt tre hus av tre med grønt tak hus laget av tre med monolitiske fliserhus av tre med originale utførelser

Veranda og terrasse

En terrasse eller dens små varianter er en vinge som både har en funksjonell belastning og et stilig utseende. Terrasse er et åpent område med en vegg, en slags forlengelse på støtter eller søyler. Ovenfra er verandaen dekket med et tak av samme type som huset, eller det kan reises separat. Terrassen er spesielt populær i de sørlige delene av landet, da det ofte er varmt der, og dette området brukes regelmessig. Her kan du ha det hyggelig med venner eller slektninger, sitte ved et spisebord i frisk luft, enten det er sol eller overskyet.

Nå blir terrassen mer og mer populær; den kan brukes både på den ene siden av huset og rundt hele omkretsen. Dermed endrer det ikke bare utseendet til et trehus, men foredler det også..

Hus med veranda er spesielt populære i kjøligere områder; flere vegger blir reist her, et område blir arrangert med mulighet for bruk av varmesystemer. Det er ikke nødvendig å forvirre terrassen og verandaen, siden terrassen er åpen og bare egnet for sommertid, men verandaen er et lukket rom med vegger og vinduer. Formålet er også annerledes, siden det først og fremst er et rom for å beskytte inngangen til huset mot «innfall» været.

tre hus hus laget av profilert tømmer lyst trehus med gjerde lyst trehus med svart tak mørkt tømmerhus hus med store vinduer hus med originalt tak sterkt opplyst hus et hus for en sommerbolig fra en bar et hus utenfor byen omgitt av trærer-trehus-billigere-sammenlignet-med-hus-fra-andre-materialer

Loggia og balkong

Hvis et trehus ikke består av en etasje, er det verdt å tenke på hvordan du kan diversifisere utseendet til strukturen med originale utvidelser. Som et ekstra arkitektonisk element kan du bruke en balkong eller loggia..

Balkongen er en slags undertype av terrassen, som ikke er i første etasje. En slik utvidelse forblir ofte åpen. Hvis du bruker en balkong i et landsted eller hytte av tre, kan det ikke bare være et dekorativt element på utsiden, men også et sted for friluftsliv.

I byens mas har balkongen i en leilighet ofte et teknisk formål, den fungerer som bod for forskjellige ting. Når det gjelder et landsted eller en sommerhytte, er det ikke nødvendig å rote det med søppel, det er bedre å bruke det til det tiltenkte formålet, nemlig å drive passiv hvile. Det vil alltid være hyggelig å gå ut på balkongen, puste inn frisk luft eller bare beundre utsikten over omgivelsene med en kopp varm kaffe. Balkongen kan enten være liten med utgang fra ett rom, eller på hele veggen, den kan ha flere utganger, både fra soverommet og fra fellesrommene..

derevyannie_doma_iz_brusa_35-650x975 unike-vakre-trehus-fine-design-for-deg

Loggia er en type innglasset balkong som stikker utover huset eller ligger inne i det. Hele forskjellen mellom en balkong og en loggia er at balkongen er åpen fra alle sider, men loggiaen lukkes på to eller tre sider..

Strukturelt kan balkongen og loggia brukes som en slags fortsettelse av terrassen, karnappvinduet eller verandaen i første etasje. Med denne ordningen har balkongen ytterligere feste- og forsterkningsforsikring i form av en lavere forlengelse.

et hus av tre i et fjellområde trehus på en høyde gulbrunt trehus herregård fra en barbruk av tømmerstokker i byggingen av et hus brusende trehus vakker design av et trehus vakkert hus med trapper lite hus laget av tre med rødt tak lite hus laget av tre ved innsjøenett-etasjes hus av tre

Lysthus

Belvedere er en original type forlengelse som vil gjøre et vanlig trehus til et stilig kunstverk. Hvis du ser inn i ordboken, er selve konseptet oversatt fra italiensk som «Vakker utsikt». Dette er det som garanterer denne typen forlengelse, som utad representerer et slags tårn som ligger over øverste etasje. Enkelt sagt, dette er et slags lysthus som ble plassert på taket av et trehus..

Belvedere er faktisk en original forlengelse på taket av et privat hus, den har en fancy form og et stilig utseende. På den russiske føderasjonens territorium er det bedre å bruke den glasserte versjonen for å beskytte den mot naturens luner i form av snø eller regn. Denne typen forlengelse er kompleks i konstruksjonen og vil koste en pen krone, men det vakre utseendet og det koselige hvilestedet er verdt det..

Generelt vil jeg si at et trehus ikke trenger å være en banal boks laget av tømmer eller tømmer. Med litt innsats kan du bygge et elegant hus hvor du vil tilbringe mer og mer tid, og naboer og gjester vil bli positivt overrasket over eierens fantastiske smak, og vurdere hans ideer og implementering positivt..

originalt prosjekt av et trehus opprinnelig husprosjektfantastisk hus laget av tre moderne trehusmørkebrunt trehus koselig hus med opplyst fasadeFinsk hus laget av tre elegant landsted elegant trehus