Здраве и благополучие

Най -добрият твърд восък за тялото: сравнение и съвети за идеално гладка кожа

Електрически епилатор, крем за депилация, самобръсначка, восък … Лесно е да се изгубите в това разнообразие от козметични решения, които обещават да се отървете от нежеланото окосмяване. И въпреки това опитахме всичко с надеждата да имаме мека, копринена кожа. Звучи ли ви тази ситуация позната? Тогава тази статия е за вас. В следващите редове увеличаваме твърдия восък за тялото. Доказан и високо ценен продукт за епилация, който ни помага лесно да постигнем мисията „кожа на мечтите“ у дома. Да видим как !

Тайни за перфектно гладка кожа

процедури за грижа за дома домашни съвети за епилация гладка кожа домашни продукти за епилация восък

Твърд восък за тялото: водещо решение за домашна епилация

Що се отнася до красотата, да имаш перфектна кожа е мечта на всяка жена. За съжаление, това се оказва голямо предизвикателство за всички нас. Особено когато предпочитате да се впуснете в приключението у дома. Така започват страхотните преживявания за лов на коса. Така че, за да ви спестим усилията, можем да потвърдим, че кола маската е звездният метод по отношение на издръжливостта и ефективността. Няма нужда да сканирате мрежата през целия ден, само за да се убедите, че това е най -добрата алтернатива за епилация у дома.

Депилация е най-дълготрайният и ефективен метод за процедура за епилация у дома

твърд восък домашни продукти за епилация добро качество козметика гладка грижа за кожата ефективен метод

Какви са ползите от твърдата кола маска

Като цяло кола маска се счита за водеща техника, предвид нейната ефективност и дълготрайност. Обикновено тя ви дава копринена кожа за около 3-4 седмици. По -специално, твърдият восък за тяло е иновативно и подходящо решение за всеки тип кожа, включително чувствителната кожа. Той е не само по -мек и по -малко болезнен, но и много лесен за използване, тъй като не са необходими допълнителни ленти за премахването му. Ние използваме само пръстите си !

Важността на избора на качествен продукт за епилация

Както при всеки козметичен продукт, твърдите восъчни гранули също се предлагат в много версии. За да избегнете и най -малкото разочарование, важно е да обърнете внимание на неговото качество и състава на избрания продукт. За да Ви помогнем в намирането на рядката перла, нашият редакционен екип тества 2 произволни продукта. Ето малко обобщение на резултатите.

Отидете до най -добрия твърд восък, който е лесен за употреба и придава сатенен вид на кожата

домашни продукти за епилация твърд восък за тялото гранули от перлен восък за чувствителна кожа

Сравнение на твърди восъци за тялото: на какво да обърнете внимание

Ако човек тръгне на лов за твърд восък за тяло, веднага попада на широка гама от продукти, които попадат в тази категория. Но има ли всъщност забележима разлика между различните предложения? Отговорът е да. За да добием по -ясна представа по този въпрос, направихме прост експеримент. Избрахме на случаен принцип два продукта за тестване. Първият – евтино и от сайт на клас на aliexpress. Вторият – поръчан на уебсайта на марката waxx.me който в момента набира популярност и чиито клиенти са оставили няколко положителни отзива. Ето резюмето.

Евтин восък

Ние се борехме да получим правилната текстура – тя беше или твърде твърда, или доста течна. Това доведе до необходимостта да се работи няколко пъти върху един и същ участък, за да се премахнат всички косми. Друго откритие: може би поради липсата на еластичност, втвърденият восък често се счупва, когато се опитва да го издърпа в обратната посока на растежа на косата.

WaXx белящ се восък

След като се остави да се стопи в подходящ нагревател за восък, се получи приятна и еластична текстура. След това лесно бихме могли да нанесем разтопения восък върху кожата и да го отстраним без проблем. Този път резултатите бяха видими от първото преминаване. Трябва също да се отбележи, че самата процедура беше сравнително безболезнена в сравнение с други подобни продукти..

Изберете твърд восък с високо качество, еластичен и ефективен

стъпка процедура за премахване на косми с твърд восък как да се отървете от урок

Нашият съвет как да използвате твърдия восък правилно

Материал:

  • нагревател за восък
  • твърд восък
  • пръчка

Стъпките, които трябва да следвате:

  1. Оставете косата си да расте достатъчно дълго (около 3-4 седмици).
  2. Използвайте нагревател за восък и избягвайте топенето на восък в микровълновата. Това е най -добрият вариант, тъй като восъкът се втвърдява доста бързо и трябва да го поддържате разтопен през целия процес (времето, необходимо за работа върху всички избрани зони).
  3. Включете устройството в среден режим 20-30 минути преди да започнете епилация. След това оставете восъка да се разтопи, докато получи консистенция, която прилича на тесто за брауни. Това означава, че восъкът не трябва да бъде прекалено горещ / лепкав, нито твърде твърд, за да може да го нанесе правилно върху кожата си..
  4. Предварително ексфолирайте кожата си, за да премахнете всички следи от продукти и по този начин позволете восъкът да залепне върху кожата.
  5. Нанесете восъка по посока на растежа на косата и дръпнете в обратната посока.
  6. Започнете, като потопите пръчката в разтопения восък, след това я завъртете няколко пъти, за да охладите восъка малко. Когато нанасяте, опитайте се да създадете своеобразна крива в края на восъчната секция, за да можете по -лесно да премахнете восъка.
  7. И накрая, можете да завършите процеса с последно преминаване на разтопения восък, но този път го прилагате срещу посоката на растеж и го отстранявате в обратната посока. Това е съвет за премахване на малки косми, както и за предотвратяване на дразнене и врастнали косми.

Водете се от съветите на професионалистите, за да успеете в процедурата у дома

епилация твърд домашен восък метод лов процедура коса нагревател процедура красота грижа за кожата

Малък съвет за грижа за кожата след кола маска

След процедурата много хора имат кожна реакция, като например поява на малко зачервяване или подутини. Това е напълно нормално. За да успокоите кожата, можете да използвате хамамелис или успокояващо масло. Препоръчва се също да се избягва слънцето, плуването и изпотяването за около 24 часа.

Погрижете се за кожата си след кола маска

процедура за грижа за кожата епилация избягвайте слънчевите бани след депилация съвети твърд восък у дома