женска прическа

Сватбени прически за къса коса – аксесоарирайте и се усмихнете!

Популярните вярвания приписват на булките с дълга коса допълнителни сили на съблазняване. И обикновено се смята, че дългата коса дава повече вариации на красиви прически. Това вече не е вярно! А сватбена прическа къс могат да бъдат оформени и аксесоарни за постигане на забележителен ефект. В тази статия ще видите предложения за булчинска визия с женствена и бляскава къса коса. Трябва само да изберете една или повече от следните възможности:

Сватбена прическа модел къса коса с вълни в бохемски стил и красиви цветя

сватбена рокля без гръб с къдрава къдрава боб, украсена с цветя, прическа на бохемска квадратна коса

 • ако имате малко по -дълъг боб, можете да завържете косата си, за да образувате а нисък кок, което е много елегантно. След това можете да гребете косата за елегантен ефект;
 • изберете един или повече аксесоари за вашите фитили. Има някои наистина прекрасни творения, които ще придадат блясък на визията ви – диадеми с цветя, ленти за глава от скъпоценни материи, гребени с пера, украсени с цветни синтетични камъни … Уверете се, че те отговарят на темата на вашата сватба, за да не правете стилови грешки. Една от актуалните теми в момента са сватбите в стил 1930 г. Така че роклята и аксесоарите за коса трябва да бъдат съчетани, за супер шик вид. Винтидж рокля ще изглежда страхотно с аксесоари в стар стил, а не с модерни;
 • За пролетни и летни сватби можете да украсите късата си прическа с разкошна Короната от цветя. Тя ще те накара да изглеждаш невинен за малко момиченце. Идеален за бохемски сватби! С рокля в същия стил ще бъдете красиви по много естествен начин;
 • Цвят късата ви коса ще промени външния ви вид и ще направи косата ви блестяща. Възвишена червена или венецианска блондинка, в зависимост от естествения цвят на косата и тена на кожата ви, ще ви придаде величествен вид. Ще ви бъдат предложени различни техники – омбре, сомбре, балаяж …
 • The вълнообразни ефекти върху косата е в центъра на вниманието този сезон. Те енергизират вашето подстригване и придават обем на косата ви. Този вариант е идеален за фина коса;

Къдриците в косата за подобряване на карето и придаване на много романтичен въздух

прическа на квадратна коса с руси кичури на потъващ вълнообразен боб и цветна корона, бяла прозрачна рокля

 • The плитки са постижими и на къса коса. Те могат да варират по дебелина и дължина. Намерете по -нататък в тази статия урок, който ви показва стъпките, които трябва да следвате за невероятен резултат!
 • на квадрат потапяне къдрава е много стилен вариант за булка. Силно препоръчваме тази прическа.
 • на лента за глава в момента е на мода. Това е един от ключовите аксесоари за коса този сезон. По -долу ще видите много булчински прически за къса коса, украсени с лента за глава. Това ще ви даде величествен вид. Казват, че той „облича“ прическата. Просто трябва да изберете стила, който ще отговаря най -добре на вашия сватбен тоалет. Бели или розови пера, перли и висящи вериги са елементи, които често се виждат на любимите модели на булките. Лентите за глава от плат като органза, украсени с лъскави материали и имитиращи цветя, ще добавят изисканост към вашата церемония.
 • The воали аксесоарирайте къса коса и добавете блясък на кичурите си и загадъчност на изражението си. Пазим ги с лъскави брошки с ретро вкус, които бяха радостта на нашите баби. Има и мини воали, които украсяват подгъва на лента за глава. Те частично покриват челото. Други модели просто прикриват очите. Можете да постигнете хиляда и един ефект с воал.

Сватбена прическа с къса коса в ретро шикозен стил с аксесоар с лента за глава The Great Gatsby

пример за сватбена прическа за къса коса с лента за глава с перлени бижута с флорални шарки, ретро шикозни къдрици и страничен фитил

И какво друго? Да имаш къса коса е истинска привилегия, която ти дава възможност да постигнеш красива прическа не сама или може би с помощта на най -добрия си приятел … Няма нужда тогава да прибягваш до услугите на професионален фризьор, защото има много красиви Направи си сам идеи, които са супер лесни за правене за големия ден. Това също е решение, което несъмнено ще спести пари за сватбения ви бюджет. За да ви помогнем, по -долу ще ви представим някои много лесни за изобразяване уроци, които въпреки това са супер приятно време.

Размахване на пикси с преса – много романтична вълнообразна прическа

 1. Започнете с прилагане на подходящо термозащитно третиране.
 2. След това завържете фитила в горната част на черепа си с щипка за коса.
 3. След това започнете да махате през долната част на косата си. Вземете фитил, поставете пресата възможно най -близо до корените, увийте фитила наоколо и плъзнете надолу.
 4. Повторете същата операция върху цялата долна част на косата си. Обърнете внимание, че колкото по -дебели са кичурите, които ще се размахват, толкова повече къдриците ще бъдат..
 5. След това преминете през косата, която в нашия случай също е по -дълга. Започнете с разресване на кичура отгоре напред.
 6. Изолирайте кичур отзад (от лявата страна) и го махайте към лицето си. След това вземете нов фитил до него и направете същото.
 7. Продължете така, като се движите нагоре по главата. Не забравяйте, че на този етап косата трябва да е вълнообразна напред.
 8. След това отидете на правия участък от косата си, но този път махнете в обратната посока. В този момент трябва да продължите да махате в обратна посока, като концентрирате усилията върху доминиращата нишка. Въпреки това, всеки 2, 3 бита променят посоката, за да варират.
 9. В края махайте няколко кичура назад от недоминиращата част, след което ги хвърляйте обратно към дебелата нишка, за да добавите текстура на правилните места.
 10. Навийте цялата върха на главата и манипулирайте косата си с пръсти, за да текстурирате допълнително къдриците си и да им придадете бохемски шикозен вид.
 11. Нанесете фиксиращ продукт, за да удължите прическата си и това е всичко.

Ето как да размахвате косата на ниските секции ….

урок за прическа за къса коса първа стъпка, направете къдрици с преса за изправяне в долната част на главата

… И след това тези в секцията в горната част на главата … резултатът е бунтарска сватбена прическа с къса коса, бохемски шик и елегантна в същото време

как да направите къдрици с преса, урок за къса прическа, вълнообразни кичури в стил бохемски шик

А знаете ли, че като размахвате и увеличавате обема на върха на косата си, ще получите още една красива прическа за копиране. Да, толкова е лесно! Просто задръжте горната част на гривата си възможно най -близо до корените, за да им придадете текстура и след това закрепете страничните нишки с щифтове. Ето как да процедирам ….

Искате обем на косата? Ето как да навиете косата си по супер изискан и неизискан начин

урок за къса сватбена прическа с обем отгоре и корейски кичури, завързани с щифтове Боби

© onelittlemomma.com

Ако имате по -дълги дължини обаче, използвайте възможността да направите красиви странични плитки, селски стил. Ето за вашето внимание урок, който ще ви помогне в това начинание, придружен от подробни указания, за да успеете във въпросната прическа..

 1. Започнете с размахване на косата с помощта на маша. Освен това, ако искате да се отличите в бизнеса с къдрици, знайте, че можете да намерите много уроци на нашия сайт.
 2. Вземете малка нишка отстрани на главата си и направете плитка с шип. Това, което трябва да се направи по -точно, е да разделите фитила наполовина и след това да донесете малък външен фитил от лявата част към центъра, за да го сгънете обратно в противоположната дясна част. След това повторете същата операция от противоположната дясна страна и продължете така, като редувате интегрирането на левия фитил с десния, докато стигнете до дъното.
 3. Завържете прозрачен ластик в края, развържете малко плитката за бохемска страна. Сега закрепете с фиба отзад, като не забравяте да скриете последната под част от косата.
 4. След това сплетете друга рогозка от другата страна на главата и я завържете по подобен начин зад главата..
 5. След това добавете обем отгоре (частта над краищата на плитките), като използвате текстурираща пудра за обем..
 6. Ако смятате, че е необходимо, можете да махнете още няколко кичура коса в края.

Плитки с шипове, за да сублимира карето й – перфектна сватбена прическа с къса коса за тези, които имат няколко дължини

урок за прическа половин дълга коса с плитки в кочан отстрани на квадратна половина дълга тъмнокафява

© mystylevita.com

Мъдра прическа, сублимирана от ултра елегантно бижу за коса

тъмно руса права коса с бижута аксесоар за коса и дълъг бял воал, сватбена прическа за къса коса

Размити къдрици и цветна корона за вашата сватба в стил селски стил

идеи за сватбена прическа за коса със средна дължина с къдрици, обем на горната и страничната нишка, корона от бяло цвете, дантелен булчински воал

Дългият боб може да стане великолепен размит нисък кок

модел на прическа женски нисък кок на дълъг квадрат с декорация от изкуствени цветя, дантелена сватбена рокля

обем на върха, създаден от къдрици и странична плитка, аксесоар за коса дъжд от малки бели перли

пример за розова корона на пикси червено оцветяване, сватбена прическа за къса коса, червено червило

идея за къса коса с къдрици и корона от бели цветя, как да си направите бохемски шик размит кок, бяла дантелена сватбена рокля

Разхвърлян булчински нагоре със странична плитка – непретенциозна, но много оригинална идея за прическа с къса коса

модел сватбена прическа със странична плитка и разхвърлян разхвърлян кок в бохемски стил, непокорни руси кичури

гладък потъващ каре модел на прическа с обем на тъмно кестенява коса, аксесоариран с дантела, гръцка сватбена рокля

пикси кройка със странична нишка и аксесоар за корона с фини изкуствени цветя, светлокафяв цвят на косата, перлена сватбена рокля

Друга разхвърляна версия на булчинската прическа с изискано бижу със златни искри

замъглено потъващо каре на кестенява коса, украсено със златен бижу за коса, бохемска сватбена прическа

афро прическа жена с къдрава коса с аксесоар с голяма жълта роза отстрани на главата, бяла сватбена рокля на цветя

гладка прическа pixie със странично заострени бретончета и сватбена рокля с облегалка, дълъг булчински воал

прическа за къса коса цвят полярна блондинка със златни цветни клони бижута за коса, червено червило, прозрачна горна сватбена рокля

Идея за къса прическа, която лесно можете да постигнете сами – ултра заоблен връх

проста и бърза булчинска прическа с обем върху оцветената коса в полярно руса, изчистена проста бяла сватбена рокля

сватбена прическа за средна дълга коса с къс вълнообразен боб с корона на селско цвете, семпла сватбена рокля с тънки презрамки

пикси с по -дълги кичури, покриващи част от лицето и коронен бижу за коса за флорални шарки и малки камъни, бяла дантелена сватбена рокля

бижу аксесоар за коса имитация на цветен клон обем на горната част и малък страничен фитил, рокля с бял връх и пола в цвят шампанско от тюл

Сватбена прическа с корона на плитка за придаване на интерес на кройка

модел сватбена прическа на плитка с корона на плитка и руси кичури в кафява коса, подстригана на дълъг боб

бохемски шикозен сватбен кок с лента за аксесоари за коса на цветя, идея за прическа в бохемски шик

дълги вълнообразни кичури на върха на пикси с руси отблясъци, аксесоар за бижута за коса

каква прическа за квадратна булчинска коса, пример за вълнообразен страничен кичур и руси отблясъци, бижута за коса със златен клон

дълбоко къдрава къдрава с дълъг участък отстрани на лицето и секция, вързана от другата страна, елегантна сватбена рокля

вълнообразно полярно русо каре, обемна сватбена прическа отстрани на плитка, идея как да създадете обем на косата

Къдравият боб несъмнено е отлична прическа за спортна визия на 20 -те години

Булчинска прическа в стил 1920 г., къдрава коса и обем отгоре, бяла лента за глава с флорални шарки

къдрава булчинска прическа модел с вълни, пепеляво руса акценти, бордо червило, ретро шик прическа

къса прическа от коса, сресана назад и заоблена за обем, дълъг бял воал

сватбена прическа в бохемски стил за средно дълга къдрава коса с бяла маргаритка, букет от бели маргаритки

Бохемски нисък кок и супер размит за вашата шикозна провинциална визия, повдигната от доста цветен акцент

бохемски шик сватбено кичур стил размазване аксесоарирани с естествени цветя, къдрава руса коса

малка размита плитка на върха на главата с тъмнокафява коса, украсена с малки декорации, обемна коса, вързана назад

декоративно цвете отстрани на главата и нисък сватбен кок на обемна руса къдрава коса

пример за оцветяване на полярно руса пикси с руса асиметрична бретон и златна корона за глава с флорални шарки, елегантно бижу за коса

къс вълнообразен боб с бохемски шикозни къдрици и бяло цвете отстрани на главата, как да създадете обем на косата

Ако имате няколко дължини, не се колебайте да изберете елегантна опашка

руса опашка с преплетени кичури, светло руса коса, оригинална и елегантна сватбена прическа за средна коса

вътрешна вълнообразна опашка от кафява коса, булчинска шапка и бяла лента за глава

обемна ретро шикозна прическа vointage с романтични винтидж къдрици от розова коса

светлокафяви върхове за коса на тъмно кестенява коса с бяла цветна корона, дантелена сватбена рокля, сватбена прическа бохем

Обемът отстрани и добре очертаните къдрици водят до много оригинална винтидж прическа 

вълнообразна квадратна прическа с обем отстрани и тъмно розово червило, идея как да накъдрите косата си за обем, оригинална идея за булчинска прическа

лесна прическа, която можете да си направите сами, къса коса с къси вълнообразни блондинки и аксесоар за булчински очарователи, червено червило

афро жена с коса, украсена с корона от цветни цветя, пример за прическа с причудлива коса и сватбена рокля от paileltte

бохемска шикозна сватбена прическа с вълнообразни кичури, вързани в горната част на главата и корона от зелено цвете, прозрачна сватбена рокля

бунтарска прическа pixie spike с бунтарски кичури и оригинален бял цветен аксесоар отстрани, непринуден вид

шикозна сватбена рокля хамептър и модел сватбена прическа за страната с цветна корона и букет от селски цветя

Сватбена прическа с къса коса с изискана лента за глава

къса лента за глава, два кръга със сребърни метални елементи, квадратна женска сватбена прическа, рокля с широки презрамки в прозрачен тюл

Аксесоар, вдъхновен от модата на 30 -те години на миналия век

сватбена прическа, идея за сватбена прическа, сватбена прическа за къса коса, церемония в стил 30 -те години, лента за къса коса с бели пера и брошка, богато украсена с големи бели перли

Вълнообразни ефекти върху квадрат

сватбена прическа за къса коса, прическа за сватбен гост, сватбен кок, вълниста коса отзад, ефект на завеса, елегантна прическа за стилна сватба

Тънка и лъскава лента за глава

кафяв боб, сватбена прическа за гости, бохемска сватбена прическа, къса прическа за сватбена коса, лента за коса от бронза, изработена от органза, с цветни бронзови цветя от камък

Сини цветя за подобряване на сините очи на булката

сватбена прическа къса коса, прическа за сватбен гост, дълъг боб, руси акценти, голяма корона от цветя в кралско синьо, бохемска сватбена прическа

Квадратен разрез с диадема в бели цветя от органза

булка на модните подиуми, лента за къса коса с малки цветя от бял плат, дълъг боб, прозрачни рамене и ръкави с малки точки в камъни Сваровски

Много богата цветна корона, с червени цветя. Червеното символизира живота и страстта 

сватбена прическа, идея за сватбена прическа, бохемска сватбена прическа, къса сватбена прическа, цветна корона от червени георгини, прическа за сватбен гост

Воал, осеян с малки лъскави камъчета

булка с много къса пикси, коса, покрита с бял воал с подгъва, покрита с малки бели перли, идеи за сватбена прическа, сватбена прическа за къса коса

Малките детайли променят всичко

сватбена прическа къса коса, прическа сватбена плитка, естествено къдрава афро коса, лента за глава, носена настрани в бели перли, прическа за сватбен гост

Ето как да сплетете късата си коса:

Великолепни руси кичури и цъфтящ боб

сватбена прическа на къса коса, булчинска прическа, цветна корона с червени и жълти полски цветя, бохемска сватбена прическа

Романтичен вид

бохемска сватбена прическа, къса сватбена прическа, корона от цветя и листа, къса прическа за сватба

Перфектно пикси, без декорации

пикси с руси акценти, асиметричен бретон, къса сватбена прическа, елегантна атмосфера, изискана бяла дантелена рокля

Чаша, украсена с голяма бяла роза – семпла и много елегантна декорация

булка с квадратна кройка, голямо цвете в бял плат, странична раздяла, леки вълни отстрани, естествен грим, вежди леко очертани с лешникав молив, сватбена прическа за къса коса

Сватбени прически за къса коса

боб на естествено къдрава черна коса, декорация за коса с бяла диадема, сватбена прическа, официална церемония, сватбена прическа за къса коса

Пищни руси къдрици

къса прическа, идея за сватбена прическа, бохемска сватбена прическа, момчешка прическа, платинено оцветяване, къдрици под формата на спирали

булката и младоженецът казват „да“ пред арка с червени и розови рози, сватбена прическа с къса коса, булчинска диадема в цветя и листа

Булка в бохемски стил

бохемска сватбена прическа, къса сватбена прическа, корона от бял плат, цветна прическа, сватбена прическа, кестеново каре

Каква елегантност!

сватбена прическа, прическа сватбена плитка, бохемска сватбена прическа, кремаво оцветени цветя и зелени листа, квадратни на различни нива

Същата прическа, с бял воал

сватбена прическа с къса коса, бохемска сватбена прическа, прозрачен бял воал, декориран в основата с бели цветя, квадратно изрязан с вълни, руси и по -тъмни отблясъци

Покриването на косата с бяла дантела е много оригинална идея

бяла дантелена придружителка с големи шарки, сватбена прическа за къса коса, изглед на булката в изцяло бяло, всички в изискана дантела с арабески шарки

Готина плитка за бохемска сватба

сватбена прическа за къса коса, руса квадратна вълнообразна сватбена прическа плитка около главата, задържана с цветен бронзов ластик, лента за къса коса с малки капчици и цветя

Късата коса също е секси

късо подстригана жена, тъмно кестенява коса, ресни със заострени кичури, идея за сватбена прическа, пикси, булка с бяла рокля без презрамки

Прическа от 30 -те години на миналия век

булчинска прическа, сватбена прическа къса коса, вълнообразен боб, тъмна коса, къса коса бяла дантелена лента за глава с пера и бели перли

Диадема с перли, покрита с бял воал

идея за сватбена прическа, бохемска сватбена прическа, сватбена прическа с къса коса, диадема в метални цветя бронзов цвят с циркони, дълъг бял воал

Голямо бяло перо и лъскави камъни за украса на косата  

сватбена прическа къса коса, голямо бяло пера, украсено с бели камъни, поставени странично на главата, много къса прическа

Диадема с лаврови листа

идея за сватбена прическа, бохемска сватбена прическа, къса сватбена прическа, жълта метална лента за глава, украсена с голям дафинов лист

Белият воал с голямата сатенена папийонка, украсена с пера – уникален аксесоар!  

сватбена прическа за къса коса, лента за глава с къса коса, диадема с голям сатенен бял плат плат, воал от бяла мрежа

Въздух на невинност …

цветна корона от клони, много къса коса, сватбена прическа за жени, сватбена прическа за къса коса, сватбена прическа, прическа за сватбен гост

Дантелена лента за глава с мини бял воал

сватбена прическа за къса коса, сватбена прическа, идея за сватбена прическа, лента за къса коса в дебела бяла дантела, мини ажурен воал размер голям

В буколически стил

сватбена прическа, сватбена прическа с къса коса, каре в цвят бордо с малки аксесоари от камъни Сваровски, обеци в бароков стил

Много изискан аксесоар за косата 

коса, украсена с лента за глава къса коса, сватбена прическа за жени, лента за глава в малки цветя с циркони, романтична булка

Воал, който покрива очите, задържан на място от диадема, украсена с искрящо фьор-де-лис

пикси със заоблен ефект на тила, шията със заострени кичури, диадема с голяма арабеска в сребрист цвят, воал на очите, сватбена прическа за къса коса

Лента от органза, украсена с малки лъскави самозалепващи цветя, която можете да си направите сами

сватбена прическа за къса коса, сватбена прическа, сватбена прическа за гости, бохемска сватбена прическа, лента за глава в цвят слонова кост органза

Аксесоарите в ретро стил са модерни и много романтични

сватбена прическа, лента за къса коса във винтидж стил с деликатни вериги, спускащи се от едната страна на лицето, кафяво каре, идея за сватбена прическа

Две дебели плитки, държани от златна метална заколка с перли и малки камъчета

дълъг рус боб, сватбена прическа, прическа за сватбена плитка, идея за сватбена прическа, бохемска сватбена прическа, вързана отзад с дълга жълта метална заколка с цветя с малки бели перли, лъскав аксесоар за коса

Диадема с големи цветя от бял плат 

сватбена прическа за жени, лента за къса коса, фина бяла диадема с големи цветни платове върху нея, воал, покриващ лицето до края на носа

Много кратък път, без аксесоари. Ушите са украсени с лъскави обеци 

бохемска сватбена прическа, женска сватбена прическа без аксесоари за коса, обеци от бял камък, овална медальон жълта верига

Двуцветен пикси, с вълнообразни странични бретончета

сватбена прическа, прическа за сватбени гости, пикси в два тъмнокафяви цвята и платинени акценти, с платинени ресни и горна част на черепа във формата на голяма вълна

Изискан аксесоар за коса и обеци във винтидж стил

къса сватбена прическа, сватбена прическа, аксесоар от бяло цвете с малки бели перли, тъмни кичури Pixie

Флоралните шарки на аксесоара за коса се повтарят върху обеците

много къса коса, аксесоар за коса шнола с цветя в сребърни нюанси, носени отстрани, с малки перли и малки искрящи камъчета

Ето още няколко страхотни идеи за сватбена прическа за къса коса:

сватбена прическа, сватбена прическа за къса коса, бял воал, държан от лъскава заколка с квадратни шарки, пикси с кафяви нюанси, сватбена прическа за гости

идея за сватбена прическа, винтидж сватбена прическа, 30 -те години, бляскав и чувствен вид, две малки заколки, покрити с бели камъни, поставени отстрани, две дълги сребърни обеци, докосващи раменете

сватбена прическа, бохемска сватбена прическа, къса сватбена прическа, къдрав боб, тъмна коса, диадема от бяло цветно тюл

сватбена прическа, бохемска сватбена прическа, къса сватбена коса, руса пикси с разрошен бретон, бяла дантелена рокля с рамене и чисто деколте

омбре боб, руси акценти на тъмен фон, булчинска прическа, сватбена прическа за гости, бохемска сватбена прическа, женска сватбена прическа

сватбена прическа къса коса, сватбена прическа, сватбена прическа за гости, бохемска сватбена прическа, булка с боб с вълнообразни краища

сватбена прическа, обръсната глава, бял воал и голямо бяло цвете с голямо бяло перо, бели перлени обеци, дантелена рокля от слонова кост с деколте от органза

лента за къса коса, прическа за сватбена прическа, прическа за сватбен гост, бохемска сватбена прическа, афро жена с естествено къдрав боб, бяла диадема

сватбена прическа за къса коса, прическа за сватбен гост, бохемска сватбена прическа, ефекти на вълнообразни дюни, очи на сърни, опушени очи, устни с розов гланц

сватбена прическа за къса коса, къса и руса боб, асиметрична кройка, сватбена прическа, секси вид, рокля без презрамки с голи рамене, диадема с воал в метално светло сиво

ретро кройка, странична раздяла със силно вълнообразни краища, булка с гримирани очи в черен молив с голи устни, къса сватбена прическа

лента за къса коса, сватбена прическа за жени, сватбена прическа, идеи за сватбена прическа за къса коса и по -дълга коса

лента за къса коса в златен метал в ретро стил, дантелена рокля в цвят слонова кост, сватбена прическа за жени, сватбена прическа

къса прическа, сватбена прическа за къса коса, голяма декорация от цветя от плат, идея за сватбена прическа, вълни отстрани със страничната раздяла

сватбена прическа, прическа за сватбена плитка, идея за сватбена прическа, къса сватбена прическа, сватбена прическа за жена, лента за къса коса в тюркоазено син цвят

бяла диадема с три бели цветя в плат с перли, идея за сватбена прическа, сватбена прическа за къса коса, вълнообразно каре

сватбена прическа за къса коса, лента за къса коса, диадема в златист цвят, шарки от листа, елементи с лъскаво покритие

сватбена прическа за гости, лента за къса коса от сребърна материя от органза, осеяна с малки лъскави бели камъчета, ефект на паяжина

каре с руси отблясъци с голяма роза с цвят на праскова в косата, елегантна проста, сватбена прическа къса коса, сватбена прическа

боб кройка в русов цвят, сватбена прическа къса коса, диадема в бронзов цвят с три големи звезди в бронзов плат с бели камъни

идея за сватбена прическа, прическа за сватбен гост, тиара от полско цвете с шноли от двете страни, сватбена прическа за къса коса

каре на много гъста афро коса, сватбена прическа къса коса, сватбена прическа, сватбена прическа за гости, женствена визия

Асиметрична кройка без аксесоари

сватбена прическа за гости, идея за сватбена прическа, асиметричен боб, странична раздяла, сватбена прическа, сватбена прическа за жени, жена с бяла рокля с тънки презрамки с пастелно син колан, покрит с пайети

сватбена прическа, идея за сватбена прическа, пролетна цветна корона, дълга руса квадратна кройка, бохемска сватбена прическа, церемония на открито